Webstock 2015

3
1587

Vineri, 2 octombrie, la JW Marriott,  are loc cea de-a VIII-a ediție a celui mai important eveniment dedicat comunității online locale, Webstock 2015.

Evenimentul va dura o singură zi și va cuprinde Conferințele Webstock și Webstock Awards. La finalul zilei,  se vor premia proiectele și campaniile cele mai creative și inedite, produse în Romania în ultimul an:
Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online si Video blogging.

Sunt convinsă că și anul acesta Webstock se va bucura de un real succes. Este foarte frumos să îți revezi prietenii cu care poate nu ai avut timp să ieși atât de des pe cât ți-ai dori, să cunoști oameni noi cu care să ai ce discuta, dar în același timp să înveți lucruri interesante de la oamenii fani ai online-ului românesc, cu ceva mai multă experiență decât tine care nu-ți vorbesc din cărți.

Am uitat să vă spun! Dacă până acum participam la Webstock ca blogger acreditat, ei bine, anul acesta, reprezint proiectul meu de suflet Mobile247.ro, care este și partener Webstock 2015.

Dacă nu v-ați înscris, doar azi o mai puteți face aici.

Deci, cu cine mă mai văd la Webstock?


P.S – Să nu vă lipsească din geată laptopul, tableta, cărțile de vizită, încărcătoare, baterii externe, voia bună și dorința de a învăța chestii noi.