Videochat, un job controversat

8
1194

Dacă tot am adus în ieri în discuție sinceritatea care este tot mai rară în ziua de astăzi, gândul mi-a fugit la unul dintre cele mai controversate joburi și cu care foarte mulți nu îl privesc ca pe un loc de muncă stabil, ci mai degrabă ca o formă de prostituție de lux.

Nu am practicat și nici nu voi practica acest job, dar asta nu înseamnă că le judec pe fetele care aleg să facă treaba aceasta. Cu toate astea, pentru că am fost curioasă să văd cum arată un studio videochat, am căutat pe internet să văd cam despre ce este vorba și am descoperit că există și videochat-uri de lux.

În căutarea mea pe Google “studio videochat de lux” acesta m-a trimis pe site-ul celor de la Manequeen despre care am aflat că sunt primul studio de videochat din România în care respectul este pe primul loc și pe care îl observi de cum le-ai călcat pragul. o calitate a aparaturii pe care Manequeen o pune la dispoziție. Aici fiecare model are un calculator performant pentru a face streaming video la calitate HD, o cameră video capabilă să transmită HD, o linie la internet prin fibră optică și tot felul de lumini profesionale de transmisiuni video pentru o luminare cât mai bună.

Aceștia  își desfăsoară activitătile într-un decor de lux. Prietenii virtuali ai fețelor au pretenția să privească niște decoruri frumoase, de lux. Cea mai mare platformă de videochat. Luxul este decisiv pentru un câștig substanțial.

De asemenea, că să fii un model de succes trebuie să fii promovată. Un model care nu știe să se promoveze nu va atrage la fel de mulți membri în cameră ei de chat. Promovarea este o industrie în șine de care are nevoie acest domeniu.

Să fii model de videochat nu este o meserie foarte ușoară pentru că artă conversației trebuie să se îmbine cu un caracter plăcut al unei domnișoare plăcute. Un performer de videochat este o persoană foarte populară, care știe foarte bine să își pună în evidența calitățile. Acestea sunt niște calități care se deprind în timp, însă necesită un training susținut și o perfecționare continuă.

De exemplu, Manequuen are un personal profesionist și serios care se ocupă de trainingul modelelor investind în dezvoltare și ajutând la progresul fețelor. Astfel, fețele ajung să fie modele de succes și câștiga sume foarte mari de bani. Discreția este un factor foarte important pentru fiecare femeie.

Mai jos o să vă las niște poze cu studio-ul celor de la ManeQueen și dacă vă hotărâți să mergeți la ei, nu ezitați să îi sunați sau să le trimiteți un SMS, după care veți avea parte de un interviu online, urmând ca mai apoi să fiți contactată de cineva din echipa lor pentru a stabili și o întâlnire. Odată ce ai fost acceptată, atunci când vei călca pragul celor de la Manequeen vei fi așteptată de o domnișoară foarte drăguță, dispusă să îți arate studioul pentru a te convinge cât de frumos și elegant este.

POZE STUDIO MANEQUEEN