Videochat-ul, un job destul de criticat în România

5
658
black studio videochat

Avantajele pe care le ai dacă te decizi să intri în familia celor de Black Studio.

Cred că sunteți de acord cu titlul ales de mine pentru acest articol “Videochat-ul, un job destul de criticat în România” deoarece încă foarte mulți oameni văd videochat-ul ca pe o prostituție legalizată, ca un studio videochat onlineși nu ca un job adevărat.

Oamenii care critică în general videochat-ul sunt oameni de vârstă mai înaintată care au alte mentalități și care nu pot să înțeleagă că totuși există o mare diferență între videochat și prostituție la care cei mai mulți dintre ei se gândesc.

Trebuie să recunosc că la început am crezut că videochat-ul este făcut doar de femei, dar ulterior după o documentare mai amplă am ajuns la concluzia că acesta este făcut atât de femei, de bărbați cât și de cupluri. ( Nu! Nu vă gândiți că m-am apucat de videochat! Doar am căutat pe internet să văd despre ce este vorba, mai exact)

N-am judecat și nici nu voi judeca fetele care aleg să aibă un astfel de job, deoarece cred că trebuie să ai suficient curaj să faci, ce fac ele acolo. Nu știu cât la sută din ceea ce se întâmplă este adevărat și cât la sută este fals, însă important este că vin banii, care sunt destul de mulți într-un timp relativ repede.

Din ce am observat, foarte multe dintre fetele care fac videochat aleg să intre marea familie a celor de la Black Studio deoarece acolo într-adevăr se simt ca acasă. Pe lângă faptul că atunci când te duci la job, nici nu simți când trece programul de lucru, aceștia le dau fetelor posibilitatea să aleagă între videochat-ul adult și non-adult.

Cele care aleg să facă videochat non-adult vor fi complet îmbrăcate iar prezentarea oricărui fel de material explicit sexual este strict interzisă.În mare parte categoria aceasta este asemănătoare cu cea de Adult excepție făcând interdicția site-ului de a te dezbraca. Nu foarte multe dintre modele aleg această parte a videochat-ului întrucât aceasta este mai prost plătită.

Pe lângă posibilitatea de a alege între videochat-ul adult și non-adult, unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ai la un astfel de job este programul extrem de flexibil care îți permite să mergi ziua la facultate și seara la job, sau pentru cele care deja au prim job, videochat-ul poate fi un al doilea job la fel de serios și bine plătit, până la 2000 de lei/lună

Alte avantaje ale unui astfel de job sunt: condiții legale de muncă (carte de muncă, asigurări plătite), bonus la angajare de 500 euro, salariu fix+ comisioane de până la 70% .

Dacă stăm bine să ne gândim, nu doar videochat-ul este un subiect destul de criticat în România. Din punctul meu de vedere și masajul erotic intră cam în aceeași categorie.

Oare când românii noștri vor deveni mai open-mind?