Tu de ce jocuri ești pasionat?

1
663
jocuri online

Tu de ce jocuri ești dependent?

Cred că nu există om care să nu se fi jucat pe calculator cel puțin un joc. Despre jocurile de pe facebook nu mai vorbesc, intrucât acestea sunt cele mai la modă.

Într-o vreme, îmi aduc aminte, că foarte mulți internauți erau mai mult decât pasionați, aș putea spune chiar dependeți de faimosul Farmville.

Indiferent de jobul pe care îl aveai tu zi de zi, seara sau în timpul tău liber te deconectai din lumea ta reala și te transformai într-un adevărat fermier care avea grijă de pământul și animăluțele sale.

Drept să vă spun și eu am jucat o vreme bună aceste jocuri cu ferme, de care am scăpat cu greu.

După ce acest viciu al Farmville-ului mi-a ieșit din sânge, ce credeți?!?! Am dat peste un alt joc care mi-a creat o și mai mare dependență decât mi-a creat vreodată Farmville-ul. Este vorba despre jocul care dă dependență oricăruia care îl joacă cel puțin o dată. Da, da este vorba despre vestitul și dependentul Candy Crush Saga.

După mine, cred că oricine îmi va citi acest articol, a jucat sau încă mai joacă Candy Crush Saga.

Am observat că oricât de multă dependență ar crea un joc, la un moment dat tot te plictisești de el. Așa am pățiti după cum vă povesteam mai sus și cu Farmville-ul și la fel mi s-a întâmplat și cu Candy Crush Saga. Pe măsură ce treceam de level-uri, ele deveneau tot mai complicate, la unele se întâmpla să stau și câte o lună și din aceste motive am renunțat pe la level 160 și la Candy Crush Soda Saga.

În prezent, cei de la King, compania care l-au lansat pe vestitul Candy Crush Saga, de curând l-au conceput pe Candy Crush Soda Saga, tot un fel de Candy Crush dar nivelurile sunt un pic mai diferite. Momentan sunt la nivelul 65 la care m-am și împotmolit întrucât îl joc de mai bine de o săptămână.