Tommy Hilfiger sarbatoreste cea de-a 30-a aniversare

7
652

Nascut in 1951, Tommy Hilfiger a intrat in lumea modei pentru prima data in 1969. Pe atunci promova moda hippy-chic in campusurile universitatilor din New York.

Primul sau magazin a fost un real succes. People’s Place (Locul oamenilor) s-a dezvoltat si a ajuns repede un nume cunoscut trecand de la un simplu magazin la un lant de 10 magazine de specialitate in nordul New Yorkului. Acest lucru s-a intamplat cand Tommy Hilfiger avea 26 de ani.

In 1995 a fost declarat de Consiliul Designerilor din America, designerul anului. Astazi, imperiul construit de Hilfiger continua sa creasca si anual inregistreaza venituri de peste 400 de milioane de dolari.

Tommy Hilfiger va vizita orasul Beijing, China, pentru a sarbatori a 30-a aniversare a brandului care ii poarta numele. intre 24 si 26 mai, designerul Hilfiger va gazdui mai multe evenimente in Beijing, incluzand o reinterpretare exclusiva a colectiei Hilfiger Toamna 2015, marcand astfel prima data cand brandul aduce evenimentul la standarde internationale.

Marea deschidere a celui mai mare magazin Tommy Hilfiger din China, care va fi marcata de prezenta domnului Hilfiger, este situat in prestigiosul centru comercial In88 Beijing. Pentru prima data in tara, noua locatie, care se intinde pe doua etaje, va prezenta Colectia Hilfiger, punctul forte al brandului Tommy Hilfiger. Colectia premium pentru femei imbina mostenirea brandului cu influente moderne si textile luxoase si are look-uri ce au fost prezentate in premiera pe podium in timpul Saptamanii Modei de la New York.

Excursia aniversara a 30 de ani a domnului Hilfiger in China va fi realizata de un program digital destinat sa atraga atentia consumatorului chinez si va fi prezentata la nivel global prin canalele de social media Tommy Hilfiger, inclusiv Weibo şi Wechat.

Experienta completa a showului va fi transpusa la Beijing pentru evenimentul de runway, care va include lookurile din colectiile men si women, si va avea loc pe celebrul setting de stadion de fotbal Hilfiger.