Source code

5
633

Cum bine v-am obisnuit,atunci cand ma uit la un film si imi place de mor,imediat ma gandesc la voi si vi-l recomand.
 Asa se intampla si cu Source Code pe care am reusit sa-l termin acum cateva minute.E un film bun in care SF-ul este imbinat cu fizica cuantica si de aici tu trebuie sa faci tot felul de legaturi ca sa te prinzi de ce urmeaza sa se intample.Trebuie sa fii cat se poate de atent la actiune,la detalii ,la actorii care crezi tu ca n-ar avea nicio treaba cu filmul.
Recunosc,a fost un film pe care l-am vazut vazut in doua parti desi dureaza doar 93 de minute, caci n-am avut starea necesara sa ma uit la el de la cap la coada.

Căpitanul Colter Stevens  se trezeşte în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a şti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobişnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieţii acestuia.

sursa