Situatii complicate discutate cu persoanele mai in varsta

0
44
Pompe funebre

Sunt momente in care probabil deja v-ati gandit ce o sa faceti in acele ultimele clipe sau care vor fi pregatirile pentru ultimul drum, dar mai sunt si acele momente in care va ganditi ca cel mai bine ar fi sa mai petreceti niste timp alaturi de cei dragi, alaturi de acele persoane care intotdeauna v-au sprijinit atunci cand ati avut nevoie. Insa nu stiu cati dintre voi au luat in calcul aceste lucruri la modul serios, caci am intalnit persoane mai in varsta care nu au niciun fel de grija si care nu se mai gandesc la nimic altceva decat sa se bucure de ultimul moment.

Si la drept vorbind acest lucru nu este ceva de condamnat, mai ales daca respectivii batranei au avut si perioade mai grele in viata lor. Cu toate astea posibilitatea de a se gandi la ceea ce trebuie sa faca si ceea ce este necesar pentru ultimul lor drum nu este nula, ba din contra veti observa ca in anumite momente sau in anumite situatii treptat se vor indrepta catre acele servicii funerare Ilfov pe care acestia le considera demne de ceea ce isi doresc.

In alta ordine de idei oricat de mult ar parea ca lucrurile sunt simple pentru ei trebuie sa admitem faptul ca cele mai multe persoane in varsta nu sunt inca pregatite pentru ultimul drum. Si mai cu seama nu vor sa faca nimic in acest sens, cu atat mai mult daca persoanele din jurul lor le spun ca au incercat sa faca anumite lucruri in locul lor. Poate ca in astfel de cazuri ati observat ca majoritatea persoanelor in varsta risca sa se enerveze si sa aiba un comportament nu tocmai adecvat pentru ei.

Este foarte adevarat ca acest subiect legat de pompele funebre si de serviciile aferente nu este intocmai un subiect bun de discutie, dar odata si odata tot trebuie abordat, mai ales daca in familie sunt persoane responsabile, acestea vor dori sa stie tot ce trebuie sa faca pentru a stii ca varstnicul sau va fi impacat cu toate cele oferite.

Se spune ca astfel de lucruri nu se discuta in privinta persoanelor bolnave, dar avand in vedere diverse situatii ar trebui sa recunoastem ca exista persoane bolnave care si-au pregatit totul din timp si nu s-au sfiit de acest lucru, oricat de dureros ar parea acesta. Si da, nu sunt lucruri simple pe care sa le poti discuta cu persoanele in varsta, dar sunt lucruri care la un moment dat s-ar putea sa te ajute.

Comanda Coliva Bucuresti