Si medicii au un Farmville a lor

10
805

In mintea mea si acum este intrebarea asta : “Cum un medic indiferent ca este generalist sau veterinar poate sa faca practica virtuala si mai apoi sa poata si profesa ca lumea?”
Ei bine,se pare ca este posibil.Am ramas tare surprinsa ca cei din anul I de la noi,de la Veterinara vor face in vacanta de iarna 5 zile musai practica virtuala.
Ce credeti? Gandul mi-a zburat fix la Farmville-ul Facebook-ului de care reusisem sa ma las de ceva vreme si de care nu-mi doresc sa ma mai apuc.
Prea multe informatii despre acest fel de practica nu am si nici ei,cei care ar trebui sa fie informati si care la randul lor sa informeze,nu au habar.
In linii mari,fiecare student va trebui sa indeplineasca tot felul de sarcini intr-o ferma sau intr-un laborator. Problema e ca nu stiu cum o sa fie aceste sarcini intrucat in primii ani nu prea cunosti mare lucru despre medicamente,tehnici. Ar fi interesant daca ar exista mai multe variante de raspuns iar studentul sa inceapa sa caute prin carti de specialitate,internet si sa ajunga la raspunsul coresct.
Abia astept sa ii vad pe cei din anu I cum se vor descurca in practica virtuala de iarna ca sa am habar de ce ma asteapta si pe mine.
Revin cu un update cand am mai multe informatii 🙂 .