Si-am castigat la LOTO 6/49

10
745

Da,da ati citit bine . Se pare ca de data asta a dat norocu peste mine si am castigat la LOTO 6/49 .Nu,n-am castigat experienta dar nici premiul cel mare . N-am habar  daca a fost castigat si nici care era suma marelui castig. Mi-au iesit   3 numere ( ma rog,mie si lu’ mama ) :  25,17,10,44,45,41 .
De regula nu joc nici macar la Super bingo sau mai stiu eu ce alte dracii bazate pe noroc pentru ca n-am atata noroc incat sa il prind pe Dumnezeu de picioare. Cu toate astea,la insistentele lu mama am jucat si noi ca fete un bilet. Cred ca v-ati dat seama ca numerele au fost puse absolut la intamplare. Tata are in casa un brelog cu niste bile pe care il tot zapacesti si iti da niste bile albe care cica ar putea sa fie numerele castigoare.
Si cum va ziceam .. s-a rugat maica’mea vreo ora de mine sa ma duc si eu la Loto sa iau un bilet. Eu ca nu vreau,ca nu ma duc, ca stau sa dau banii pe prostiile astea (cum sunt eu mai econoama) . Seara,maica’mea era glont in fata tv-ului sa isi vada numerele. Dupa extragere,am realizat ca avem si noi 3 numere dar nu credeam ca o sa mai castigat ceva inafara de experienta. Il suna pe tata,il intreaba,tata ii spune ca e posibil dar ca trebuie sa mearga sa intrebe;il suna pe unchimiu la fel ,acelasi raspuns.
Si astazi trec eu pe la Loto sa o intreb pe doamna aceea ( a carei fata nu-mi place deloc,dar shhh ! ) daca am castigat ceva cu  3 numere. Imi spune ca da si imi cere biletul. Il dau ,il scaneaza,il inregistreaza,il stampileaza mai avea un pic si-l scuipa J si intr-un final o vad ca-mi da 30 de lei . Ma bufnise rasul . Pe mama o bufneste si pe ea rasu cand aude cat a castigat.
Ideea e ca atunci cand nu te astepti,norocul apare de undeva. Nu ma intereseaza valoarea sumei pe care am castigat-o ci pur si simplu faptul ca mi-au iesit 3 numere .
Poate ca o sa va intrebati daca o sa mai joc iar raspunsul meu e NU !  😀