Rezistenta cuplurilor in functie de zodie

0
782
zodii
zodii

In functie de zodie se poate decide relatia de cuplu. Cele mai multe cupluri se formeaza in functie de compatibilitate, data de trasaturile personale si interpersonale ale partenerilor care formeaza cuplul, dar elementul de zodie in care s-a nascut fiecare pune amprenta pe relatia de cuplu.

Distrugerea relatiilor de cuplu este un subiect monden in viata fiecaruia dintre noi, incat zi de zi auzim perechi care dupa ani de viata impreuna se despart datorita incompatibilitatii. Ce este totusi incompatibilitatea? Conform dictionarului roman, incompatibilitatea reprezinta nepotrivirea dintre doua persoane, dintre doua profesii, sarcini sau abilitati, elemente care guverneaza o relatie.

Rezista cuplurile din aceeasi zodie?

Majoritatea persoanelor sunt compatibile din diverse puncte de vedere, de la sentimental si pana la financiar. Daca cei mai multi pot trece de problemele de ordin sentimental, altii nu pot trece de problemele financiare, care cauzeaza esecuri in relatia de cuplu.

De exemplu, rezistenta unui cuplu formata dintr-un rac si un taur sau dintr-un rac si un scorpion, este de la bun inceput sortita esecului, deoarece intampina probleme majore la capitolul sentimental, deoarece atat taurii cat si scorpionii sunte gelosi. Fiind zodie de uscat, scorpionul are tendinta de a insela, atunci cand li se pare ca relatia nu merge bine, cautand mereu un motiv de a scapa fara vina din conflicte.

Cuplul fecioara-capricorn nu se confrunta cu probleme de genul inselatului, incat capricornii sunt mereu cu un pas inainte si privesc criticile, analizeaza situatiile in care sunt expusi, pentru a nu pune suflet la toate nimicurile din viata de zi cu zi. Pe de alta parte, cuplul fecioara-leu poate fi foarte oscilant, incat leul este mereu critic si nu se judeca niciodata pe sine prin prisma actiunilor pe care le face, acuzand partenerul de a fi vinovat pentru ce se intampla in relatia de cuplu.

Cei dominati de un gand materialist sunt cei din zodia taur, incat devin foarte lacomi si se lasa condusi de ideea ca banul pune stapanire pe sine, iar frica legata de infidelitate prinde contur cand simt ca sunt pusi in pericol.