Revederea testoaselor ninja

7
1713

Teenage Mutant Ninja Turtles

Dupa mai bine de 20 de ani de la prima aparitie in cinematografe, cele patru testoase mutante: Leonard, Donatello, Michelangelo, Raphael sunt tare nerabdatori sa ne arate ce au mai invatat de la maiestrul Splinter.
Din 2007 de la ultima ecranizare, se pare ca acestia s-au antrenat non stop impresionandu-ne aseara la vizionarea produsului final.
Incepand cu data de 22 august ii veti putea vedea si voi in format 2D, 3D sau IMAX.
Daca nu ati reusit sa vedeti macar un film cu Testoasele Ninja, filmul produs de Michael Bay ia povestea de la inceput si veti intelege foarte bine despre ce este vorba.
Patru testoase intra in contact cu un mutagen, care le ofera inteligenta umana, aspect umanoid, dar si puteri extraordinare. Impreuna cu prietena lor April O’Neill, cei patru prieteni se vor confrunta cu Clanul Picior. Din Clanul Picior face parte si un prieten de-al tatalui lui April si cu care acesta a lucrat la proiectul “Renasterea”.
Toata actiunea se desfasoara in New York-ul zilelor noastre in care sunt imbinate scene asemanatoare celor din Need for Speed pe o panta inzapezita din Muntii Apalasi sau pe turnul celor mai inalte cladiri din NY.
Cele 4 testoase adolescente, mutante, ninja au tot felul de replici haioase. Veselia lor, glumele, mai ales cele copilaroase, dar distractive, te bine dispun.
Am fost tare impresionata de felul in care testoasele erau acum realizate – de la textura pielii, la pulsatiile musculare si mimica. Nu mai arată ca niste costume de cauciuc vorbitoare, ci erau adevarati eroi ninja.

Pentru cei care inca nu ii cunoasteti:
Leonardo
Culoarea mastii – albastru
Arma preferata – săbiile Katana
Cel mai mare dintre frati, este faimos pentru curajul cu care isi asuma pozitia de lider. Maiestru in manuirea sabiei.
Donatello
Arma preferata: Bo Staff
Culoarea mastii: Violet
Cel mai destept dintre frati. Este inginer și inventator.
Raphael
Culoarea mastii – rosu
Arma preferata – Twin Sai
Este cel mai bataios dintre frati. Este o fire agresiva si irascbila fiind in stare de orice pentru a-si apara fratii.
Michelangelo
Culoarea mastii – portocaliu
Arma preferata – nunceagul
Cel mai tanar si cel mai glumet dintre frati. Iubeste pizza si jocurile video.
Va invit cu drag sa mergeti la acest film si sa-l vedeti in variata IMAX.