pe fuga

5
527
Da , recunosc n-am mai scris de cateva zile  , cred ca de duminica daca ma uit mai bine la ultima mea postare ..
Am stat mai mult cu offlineul in brate caci am atatea de rezolvat .. A trecut si  “Intai Maiul “ pe langa mine si 2 Mai si eu n-am simtit .. Cum v-am mai zis ,  de 1 mai n-am facut nimic care sa tina de capitolul distractie .  Am fost intr-o continua alergatura si nici n-am simtit cum a zburat timpul . Apoi cica s-a facut si 2 Mai si nu mi-am facut timp decat pentru o cafea in Istru  si o pauza de vreo 2 ore de la invatat .
De la inceputul saptamanii stau tot cu nasul in carti ,ingras porcul in ajun cum se spune : )) .  In perioada asta  n-am timp nici sa respir da pai sa mai frec menta  .  Cred ca am ramas in urma cu stirile , asa ca daca mi-a scapat ceva sa ma tineti la curent ca nu-I frumos sa nu fiu informata ..
Oboseala m-a ajuns  ..
Grijile , teama inca persista ..
Insa am speranta ca voi face numa lucruri bune pe viitor si nimeni nu va putea fi dezamagit ..
Spre sfarsitul saptamanii viitoare o sa revin iar in Bucuresti  , cred ca mai mult ca sigur o punem de un meet  asa ca vom povesti mai multe la un pahar de vorba  . Imi voi revedea  niste prieteni foarte dragi , intalnire de gradu 0 cu gasca din SSMB si , si , si evideeeeeeeent concertul celor de la AC/DC .
Nu stiu cat o sa mai fiu  in online da la telefon sigur ..
Ahhh  era sa uit  : La multi ani Masculi feroce ce-mi sunteti ! >:D<
P.S : revin in cursul sapt viitoare cu mai multe detalii legate de meet .