Pariu cu viata

8
3459

Dupa o vara lunga si calduroasa in care am revazut tot felul de emisiuni,filme ce au rulat in grila de programe  de-a lungul intregului an,in toamna aceasta isi au debutul pe micile ecrane o serie de seriale si emisiuni de televiziune. Nici pe cele vechi nu trebuie sa le dam uitarii intrucat apar cu noi sezoane si multe surprize.

Startul a fost dat de catre ProTv,cand,luni,12 septembrie,a avut loc premiera celui mai nou serial muzical “Pariu cu viata “,proiect in care protagonistii sunt tineri aproape necunoscuti insa cunoscuti in devenire.

Noul serial prezinta viata unor tineri elevi de la un liceu de muzica din capitala si  se adreseaza tuturor generatiilor, spun producatorii, iar din distributie nu vor lipsi numele importante „rulate” în proiecte anterioare ale trustului – Adela Popescu, Marin Moraru, Carmen Tanase, Dan Condurache, Elvira Deatcu, Radu Vâlcan sau Alexandru Papadopol – numai ca, de data aceasta, vedetele vor fi nişte tineri cu care publicul este putin familiarizat si anume Lala Band.

Vorbind acum din punct de vedere personal pana acum nu pot sa aduc decat cuvinte de lauda serialului avand in vedere ca ma cunosc foarte bine si stiu cat de greu ma prinde un serial.

 Deci da,serialul asta m-a prins si pe langa asta simt ca oarecum imi retraiesc si povestea mea nu doar a actorilor J

Asadar se pare ca din 12 septembrie,de la 20:30,timp de 2 ore,am semnat si  semnez un “Pariu cu viata” .

Daca vreti sa interactionati mai mult cu ei ii gasiti pe pagina de facebook.