Operatii estetice pe care nu si le doreste nimeni

0
1032
operatii_estetice
operatii_estetice

Cand vine vorba de operatiile estetice este destul de comun sa se aleaga marirea de sani. In ultimii ani ba chiar pare a suna ca fiind un standard impus in randul fetelor. Exista in randul barbatilor si implantul de par. Numeroase exemple se incadreaza in aceasta categorie. Insa exista si o lista a acelor operatii estetice pe care nu si le doreste nimeni.

Suna ciudat insa asa si este. Operatiile estetice sunt in masura sa iti schimbe imaginea, sa ti-o imbunatateasca. Dar oare asa este de fiecare data? Nu stiu cat sunt de reale dar am auzit de ceva operatii chipurile estetice insa care te-ar urati mai mult. Spre exemplu implantul de par nu se poarta numai la nivelul capului ci se poate realiza si la nivel de barba. Se practica cel mai adesea in Turcia si este pana la urma acea procedura care sa corecteze in randul barbatilor complexul legat de lipsa de par facial.

Se crede ca rezultatele sunt vizibile in timp relativ scurt. Exact asa cum suna este vorba de par ce se preia de pe suprafata pielii si se implanteaza pe fata. In cateva luni deja se vad si rezultate finale.

O alta operatie din acelasi sir este decaparea abdominala. Suna mai mult decat oribil si se refera la un soi de operatie ce se aseamana cu liposuctia, fiind un prag evolutiv al acesteia. Practic in timpul aceste interventii se contureaza abdomenul prin aliminarea unui strat consistent din grasime. Pe cat de usor face un medic asta pe atat de greu se reface corpul dupa o astfel de interventie.

Mai putin populara este si operatia de corectare a lobului urechii. Se realizeaza suturi fine care sa corecteze ceea ce de regula cerceii foarte mari care atarna strica.

Daca ne mai gandim si la exemplu celor din China care ajunsesera sa se opereze numai de dragul de a schimba pozitia liniei din palma, conform careia se prevede destinul ajungem la concluzia ca segmentul cosmetic al operatiilor estetice este total aberant intr-o oarecare masura.