O zi de naștere cu ursitoare

5
2113

De când mă știu mi-au plăcut la nebunie zilele de naștere ale colegilor de unde niciodată nu lipseam. Undeva prin clasa aXIa, aXIIa, începuse sezonul majoratelor. Cred că toți doream să vină mai repede ziua aia în care vom scăpa de regulile părților, că întreaga noastră viață se va schimba și de fapt, nu s-a schimbat mare lucru.

Acum, că ne-am mărit și pe zi ce trece parcă suntem tot mai ocupați, mai obosiți, nu ne mai arde nici de zilele noastre de naștere, dar de ale prietenilor? :))

Să știți că deși am un program extrem de încărcat, încă îmi fac simțită prezența la petrecerile prietenilor care au devenit adulți în toată firea și care la rândul lor au câte un pitic sau doi, depinde de caz. Mare bucurie, mare, zic să îi petrecem și pe ei!

Toată lumea din gașca mea de prieteni mă știe cât de mult îmi place să organizez petreceri, așa că una dintre prietenele mele cele mai bune, a apelat la mine și la ideile mele pentru a organiza prima zi de naștere a lui David, așa că am apelat la niște ursitoare foarte draguțe.

Inițial am crezut că o să am bătăi mari de cap cu această dorință a mamei și o să trebuiască să caut de nebună prin tot Google-ul cele mai interesante petreceri pentru copii, dar la scurt timp mi-am amintit că o altă prietenă a avut recent botezul fetiței ei unde a chemat niște ursitoare foarte draguțe. Am pus mâna pe telefon și am sunat-o și uite așa am ajuns prin intermediul ei la cei de la Petreceri cu Personaje. Am descoperit că au o echipă tânără și extrem de talentată care iubesc copiii și care sunt gata să se transforme în Elsa Frozen, Merida, Alba ca Zapada, Rapunzel, Aurora, Belle, Ariel, Spider Man, Batman, Minnie si Mickey, Stefania si Sportacus, Clown si Clownita, Tinkerbell si Peter Pan, Pirat si Piraterita, doar de dragul lor.

Pentru că cele mai frumoase clipe se petrec în copilărie, sunt convinsă că David și gașca lui de pitici vor fi tare încântați și vor participa cu mare interes la joculețele interactive speciale pentru vârsta lor, să se picteze pe față în personajele preferate din desene animate, să coloreze baloane și să danseze.