Nu am stare de la atât de mult “Soare” !

0
702

Colors In Stereo si Boier Bibescu nu au stare de la atat de mult “Soare”.

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca fiecarei culori ii corespunde un sunet, astfel sase personalitati diferite s-au luat de mana si au hotarat sa puna in practica teoria emisa de profesionisti sub forma unei trupe care poarta numele de Colors In Stereo (Stella Anita, Andrei Chermeleu, Bogdan Ionescu, Georgian Nitu, Vlad Goleanu si Cristi Gherghescu).

Pe langa numele trupei, care iti induce o stare de bine inca de la pronuntarea lui, artistii au hotarat sa aduca si mai mult optimism in viata fanilor printr-o piesa pozitiva, intitulata sugestiv “Soare”, un featuring cu Boier Bibescu.

“Noul nostru single a fost compus si produs de catre Boier Bibescu, care a lucrat cu Tamy si Anda Dimitriu, insa fiecare membru al trupei si-a pus amprenta asupra piesei. Prin ‘Soare’ vrem sa imprimam starea insorita in inimile tuturor”, marturiseste Stella, vocea feminina din Colors In Stereo.
 
De cealalta parte, Boier Bibescu adauga: “Atunci cand imbini prietenia cu activitatea profesionala, totul parca are o nota pozitiva si te bucuri si mai mult de produsul final. Asa se intampla si in cazul nostru, dupa multe amintiri adunate impreuna, a venit timpul sa ne exprimam in versuri, vrem sa va oferim din ‘soarele’ nostru”.

Fiecare membru al trupei a venit in Colors In Stereo cu un background solid.