Novice

9
620

Pe langa Facebook,Twitter si alte retele de socializare la care are acces toata lumea,cei interesati de medicina veterinara au si ei o retea de socializare. Aceasta este reprezentata de NOVICE ( Network of Veterinary ICt in Education ) . De regula,aici intalnesti specialisti care lucreaza in domeniu veterinar si care colaboreaza cu medici si studenti veterinari de peste tot. Momentan,se afla la inceput de drum insa isi doreste foarte tare ca aceasta platforma sa se extinda la nivel de 2.0 astfel incat sa dea o mana de ajutor celor interesati.
Ce imi poate oferi mie,student la Medicina Veterinara,viitor medic veterinar,NOVICE?
In primul rand formarea de grupuri,asemenea celor de pe facebook, cu toti studentii,de la toate  facultatile de Medicina Veterinara din lume in care poti dezbate tot felul de probleme si informatii cu specific veterinar si nu numai.
Te ajuta sa cunosti oameni in domeniu,iar cand zic oameni in domeniu nu ma refer doar la studenti ci chiar la practicieni,medici,oameni care lucreaza in cercetare si cu care la un moment dat poate vei reusi sa schimbi ceva vorbe fata in fata nu doar online.
Ce poate oferi unui medic veterinar ?
Cum ca medic veterinar vei invata chiar si dupa ce vei termina facultatea,NOVICE,iti poate oferi o educatie care sa poarte un caracter mai .. formal sau informal prin cautarea pe internet a unor surse de literatura . Ofera sansa de a creat grupuri axate pe pozitia pe care o ocupi-asistenti veterinari,studenti,specialisti in educatie.Aduce impreuna medici veterinari de peste tot .

Acum la sfarsitul lunii august,am colegi de facultate care vor pleca la Scoala de Vara din Budapesta pentru o saptamana.
In martie,voi fi si eu acolo si voi participa la niste workshopuri insa pentru asta am foarte mult de invatat,lucrat si documentat