Norocul si zodiile

4
1137
zodii
zodii

Berbecului ii face bine sa fii inconjurat de lucruri viu colorate in rosu sau oranj, iar cifrele 1 si 9 le poarta noroc . Ghinionul apare atunci cand se joaca cu focul sau cand fac dintr-un Taur sau un Peste obiectul pasiunii lor.

Diamantele si safirele sunt cele mai bune prietene ale nativului in Taur. Acestia au ghinion cand se imprumuti de bani intr-o zi de luni sau sa se indragosteasca de un Geaman sau un Berbec.

Noroc sau ghinion?

Metalul zodiei Gemeni este argintul, care ii protejeaza psihicul si sanatatea. Zilele cu vant naprasnic si dragostea fata de un Rac sau un Taur poarta ghinion acestei zodii.

Un sfat bun pentru cei in zodia Racului ar fi  sa adune in casa scoici, perle si cochilii de melc, iar numerele norocoase ii sunt 2,3 si 7. Ghinionul apare atunci cand iubeste un geaman sau un Leu.

Bijuteriile cu jad si chihlimbar te ii fac pe nativii din Leu sa se simta mai frumoasi si norocosi. Sunt mai putin norocosi atunci cand viata le este controlata de un Rac sau o Fecioara.

Cum sa ai noroc daca esti in zodia Fecioarei?

Culorile pamantului si verdele frunzelor sunt nuantele de care e bine ca Fecioara sa se inconjoare. Acestia nu trebuie sa-si puna toata increderea intr-un Leu sau intr-o Balanta.

Balanta trebuie sa aiba mereu cu ei o piatra roz sau verde, acest lucru purtandu-le mult noroc. Dragostea pentru un Scorpion sau pentru o Fecioara ii poate face sa sufere.

Pietrele de culori inchise le inlesnesc implinirea dorintelor Scorpionilor. De asemenea acestia trebuie sa tina cond sa nu se indragosteasca niciodata de o Balanta sau un Sagetator.

Sagetatorii sunt sfatuti sa nu stea intr-un loc. Pietrele de un albastru intens ii protejeaza de rele. Dragostea fata de un Capricorn sau un Scorpion ii poate face foarte nefericiti.

Capricornii trebuie sa aiba in casa iedera, deoarece le aduce noroc. Avansurile care vin din partea Varsator sau unui Sagetator le poarta mai putin noroc.

Pandantivele cu pietre albastru azur, granat sau turcoaz atrag norocul in calea Varsatorului. De asemenea, ghinionul apare atunci cand isi deschid inima unui Capricorn sau unui Peste.

Pestii trebuie sa paseasca, intr-o casa, mai intai cu dreptul. Ghinionul apare atunci cand se intorc din drum, sa nu termini ce ai inceput sau cand se dedica unui Berbec sau a unui Varsator.