Norocul …. începătorului

7
1864

O vorbă din popor spune că dacă nu riști, nu câștigi. Bine, acum depinde cât și ce riști, cât și ce câștigi.

Pentru unii este mai mult decât o pasiune, mai degrabă o boală iar pentru alții, ca mine așa, este o simplă distracție.

Îmi aduc aminte și acum seara când juca Steaua cu Dinamo și trebuia să ne adunăm la un prieten acasă pentru a vedea meciul. Ne-am adunat întâi la mine acasă, ca să ne pregătim de meci, iar eu și prietenele mele în timp ce ne tot agitam pe acolo cu ce ne îmbrăcam și alte chestii feminine, îi observăm pe băieții noștri cum stăteau unul lângă altul pe canapea, TOȚI cu telefoanele în mână.

Inițial am zis că cine știe ce jocuri în rețea și-au mai instalat astfel încât să distrugă mai repede viața bateriei telefonului, dar când încolo surpriză!! Ei toți erau conectați pe un site de pariuri sportive online. Erau atât de entuziasmați și concentrați încât nici nu ne băgau în seamă.

La un moment dat,  mai în glumă, mai în serios, zic să intru și eu pe site-ul celor de la Biletul-Zilei.com și să pun la scor 2-1 pentru Steaua și 10 lei. 

Plecăm noi de acasă, începe meciul, înscrie Steaua un gol, înscrie Dinamo un gol, unul dintre prietenii mei era bucuros că el a pariat pe 1-1 și asta însemna că ar câștiga în jur de 5 milioane dacă meciu se termină 1-1.

Eu uit complet de biletul pus la pariuri online cu 2-1.

În ultimul minut al jocului, Steaua mai înscrie un gol și meciul se termină scor final 2-1. Ei bine, în clipa aia, toți prietenii mei s-au întors spre mine și parcă îi aud și acum pe toți în cor – Mirunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ai câștigat 5 milioane!!!!!!

Nu-mi venea să cred că am avut atât noroc, că dintr-o simplă glumă și 10 lei cheltuiți, am câștigat 500 de lei.

Pentru mulți dintre noi, acum se produce un click când te gândești că mamă, ce tare este!! am băgat 10 lei și am scos 500 de lei. Mai bag și azi și mâine, și poimâne, îmi dau și banii de chirie, întreținere etc și ajung să fiu dependent de pariuri.

În trecutul nu foarte îndepărtat, am avut în familie o astfel de experiență, bine nu era vorba de pariuri online, ci de vestitul Bingo, Super Bingo sau cum se chema el, când cineva din familia mea a făcut credite uriașe la bancă pe care i-a băgat în aceste jocuri, ca într-un final să își piardă casele și să ajungă să muncească departe de casă, într-o țară străină pentru un trai decent.