Nip/Tuck – Prietenie pe muchie de cutit

3
806

Dupa ce am ajuns si cu Private Practice la zi,am descoperit un nou serial. Si ghici ce? E tot medical,Nip/tuck ( Prietenie pe muchie de cutit),insa de data asta se axeaza pe operatii de chirurgie plastica. Sunt abia pe la episodul al 4-lea din primul sezon si deja am vazut funduri,sani,boticuri remodelate de mana a doi mari chirurgi [cu privire la aceasta afirmatie ma mai gandesc :)) ] Sean McNamara si Christian Troy care sunt si prieteni foarte buni. Pana la cel de-al 6-lea sezon cine stie ce o sa mai vad si poate chiar sa ajung sa-mi doresc :)) . 

In orice caz,este un film serial pe care vi-l recomand,cu incredere. Acesta a mai rulat si pe Tv insa doar primele 13 episoade din primul sezon.


Sean McNamara si Christian Troy sunt prieteni de o viata si parteneri de afaceri de ani buni. Cei doi barbati conduc impreuna o clinica de chirurgie plastica din Florida, iar succesul firmei se datoreaza amandurora. Christian este un barbat care n-a suferit niciodata de mustrari de constiinta. 
Astfel, cu sufletul impacat, el ar face orice pentru bani, chiar daca asta ar insemna sa santajeze, sa minta, sa fure, sau sa seduca. Sean este exact opusul prietenului sau: o persoana altruista, care n-ar putea rani sentimentele nimanui, cu o mica exceptie – membrii familiei sale. 
Sotia sa Julia, care inainte de a se casatori cu Sean a avut o relatie cu Christian, ii reproseaza sotului faptul ca acorda muncii sale mai multa atentie decat familiei. Iar fiul lui Sean, Matt, nu-i poate ierta tatalui sau faptul ca, in copilarie a omis sa-l circumcida. Curand, chiar si relatia de prietenie dintre Christian si Sean intra intr-o perioada de criza, pentru ca onestul Sean nu mai suporta atitudinea mercantila a lui Christian. 
Iar faptul ca in sufletul lui Christian reinvie sentimentele pentru prima lui dragoste, Julia, complica si mai mult situatia. 


Aici poti afla ce seriale urmaresc .

sursa : Cinemagia