Ne-am mutat dar n-avem ușă!

0
669

Da, da! Exact așa cum ați citit! Ne-am mutat dar n-avem ușă! Adică ușă avem, însă este o ușă veche pe care vechi proprietari nu au schimbat-o niciodată. De fapt, cred că nicio ușă din toată casa nu a fost schimbată vreodată.

Dacă tot ne-am apucat de fapte mărețe să ne mobilăm tot apartamentul, am ajuns și la un subiect sensibil: ușile.

Poate la ușile pe care urmează să le alegem pentru interior nu o să am atât de mari pretenții c cu ușa de la intrare am, am avut și o să am pretenții cât cuprinde. Nu suportă să stau singură acasă iar în nopțile când rămân singură prefer să fiu în siguranță.

Pentru că blocul în care ne-am mutat recent este un bloc foarte liniștit dar plin de bătrâni, m-am gândit că ar fi cazul să-mi caut niște modele de uși rezistente la foc ca să nu am vreo surpriză neplăcută atunci când sunt plecată la job sau în vacanță, să mă trezesc că mă sună administratora să-mi dea vreo veste minunată, că a luat foc blocul din cauza vecinului de lângă care nu și-a stins țigara sau a uitat să oprească aragazul.

Știu, o să ziceți și voi că sunt prea paranoică, așa cum mi-au zis și prietenele mele când le-am zis că îmi caut uși rezistente la foc. Ele și-au cumpărat uși rezistente la foc dar nu ca să își pună la intrarea în casă, tocmai din această cauză mi-au zis că exagerez.

Văzând că nu au nicio șansă cu mine și cu ușile mele antifoc, una dintre prietene mi i-a recomandat pe cei de la Usi-Tehnice.ro. Aceasta a lucrat cu ei în trecut când a achiziționat de la ei ușile pentru toată clădirea sa de birouri.

Sincer să vă spun, acum nici nu știu dacă e cazul să-mi mai achiziționez ușă antifoc, însă neaparat vreau să fie securizată, antiefracţie, rezistentă la intemperii şi raze UV, cu vizor şi yală de tip seif, cu feronerie de asemenea rezistentă la intemperii, cu garanţie de câţiva ani şi asistenţă tehnică 24 de ore din 24.

Tu ce fel de ușă ai la intrare?