N-am cum ce să mă îmbrac!

0
643

Cred că această frază, “N-am cu ce să mă îmbrac!” se află în mintea și pe buzele oricărei femei, fix când îți e lumea mai dragă, aducându-i pe bărbați la disperare.

Și dacă tot vorbim despre îmbrăcat, să vă povestesc cum m-a luat vremea rea prin surprindere și evident că nu am cu ce să mă îmbrac.

Îmi aduc aminte cum în urmă cu câteva zile era așa de frumos afară de umblam în tricou și acum este un frig de nu știi ce haine sau câte haine să mai pui pe tine ca să nu mai mori de frig.

Nu știu cum sunteți voi dar eu sunt foarte friguroasă și orice grad în minus îl simt. Problema mare este că iarna m-a cam prins pe picior greșit deoarece NU am îmbrăcămintea adecvată pentru acest nou sezon care s-a gândit să își facă simtiță prezența mai repede decât ar fi trebuit.

Și când vă spun că nu am cu ce să mă îmbrac, chiar nu am, deoarece în dulap se pare că am doar bluze super subțiri cu mânecă lungă sau trei sferturi, tricouri câte vrei și câte nu vrei, pantaloni, veste dar nici un pulover gros, pe gât, din lână, făcut de bunica. Cum e posibil așa ceva? Păi normal pentru că niciodată nu mi-a ajuns dulapul în care a trebuit să-mi pui hainele, deoarece îl mai împart cu EL .  A trebuit să mă sacrific și imediat ce a trecut iarna am făcut ordine în dulap și mi-am trimis tot ce aveam îmbrăcăminte groasă acasă pentru că aici, nu aveam unde să le mai pun.

Bine, cred că dacă stau bine să mă gândesc,  dacă iau la răscolit toate dulapurile din casa de la București sigur voi găsi ceva mai gros care să îmi țină cald pe vremea aceasta.

Normal, pentru că nu am cu ce să mă îmbrac am și răcit iar acum în loc să-mi cumpăr haine groase stau să dau banii pe medicamente și ceaiuri pentru răceală și gripă.

Până când mama își va face timp să-mi trimită toate hainele groase pe care le am acasă, am zis să vizitez câteva magazine online pentru că timp de pierdut în mall nu prea am. Cu cât am intrat pe mai multe site-uri de îmbrăcăminte, cu atât mi-a fost mai greu să mă decid asupra articolelor vestimare care mi-ar fi de mare ajutor iarna aceasta.

P.S – de aseară am dat drumul la centrală! 🙂