Moda cursurilor de dans – top sfaturi de la LatinoTime

0
793

In ultimul timp exista se pare o tendinta in crestere in ceea ce priveste alegerea de a merge la cursuri de dans. Se intampla asta si la nivel individual si la nivel de cuplu cand spre exemplu se pregatesc intens de organizarea unei nunti. Cei de la LatinoTime marturisesc ca o tot mai mare crestere aduce in prim plan ceea ce tine de dorinta de a nu ne face de ras.

In timp ce unii se gandesc ca un dans invatat ii ajuta sa se prezinte in societate asa cum se cuvine, altii desconsidera eticheta de acest gen insa tin cont de ceea ce inseamna placerea in sine de a invata ceva nou. Din sirul de interese un curs de dans este cel care iti umple timpul liber. Doar ca mai trebuie si sa stii anumite lucruri cand participi la astfel de cursuri.

  1. Nu te astepta sa stii deja un anume tip de dans inca din primele sedinte. De fapt un pas invatat ti se pare usor insa nu la fel vei spune cand pui totul in scena cum s-ar spune. In plus, tine de capacitatea si abilitatea fiecaruia de a deprinde anumite calitati in a tine minte o coregrafie.
  2. Nu te axa pe un singur dans. Marele avantaj la LatinoTime tine de faptul ca vei parcurge mai multe tipuri de dans in decursul orelor asa ca la final vei fi un mic initiat in lumea dansurilor latino.
  3. Nu ai nevoie de partener. Adica nu e musai sa fii insotit si asta sa iti fie piedica in a te inscrie si a urma un curs de dans. Crezi ca nu se va gasi cu cine sa exersezi anumite dansuri? Nu te limita si nu iti impune singur/a piedici de acest gen.
  4. O buna investitie a timpului liber inseamna dansul. Asta pentru ca la orice varsta, indiferent de situatie, de clasa sociala si alti factori de acest gen dansul este acel tip de miscare care te ajuta sa te mentii, care te revigoreaza, care iti aduce o stare de bine. Este o forma de a practica sport insa intr-o altfel de maniera, este modul placut de a face si sustine efort fizic.

Din fericire, ne dam seama ca nu mai putem continua in ritmul orelor petrecute in fata computerelor si ca avem nevoie de miscare. Asa ca la LatinoTime impaci si una si alta, totul cu placere. Merita incercat?