Masajul – principala metodă de relaxare

1
659
masaj erotic

Masajul erotic este una dintre metodele de relaxare preferate ale bărbaților.

Nu există persoană care atunci când este prin trafic și din când în cand mai prinde câte un semafor roșu, nu s-a trezit cu o domnișoară destul de drăguță care împarte diferite pliante, care de cele mai multe ori sunt cu oferte la saloanele de masaj erotic. Am mai observat că dacă ești șoferiță, fetele drăguțe nu se opresc în dreptul mașinii tale și nici dacă ești sofer și ai în dreapta ta soția, prietena sau amanta.

După asemenea lucruri, am stat și m-am întrebat, de ce bărbații aleg să meargă în număr atât de mare la astfel de saloane. Din curiozitate, am stat, am căutat și am constatat că unul dintre cele mai căutate și mai bune astfel de saloane din București, sunt cei de la www.masajclub.ro

Din punctul meu de vedere, masajul erotic este preferat de bărbații fără nici un fel de obligație, care au o viața extrem de agitată și stresantă, care nu au timp de o relație stabilă și care caută câteva ore de relaxare  în compania unor domnișoare capabile să îi deconecteze de la cotidian. Nu cred că dacă te duci neaparat la un masaj erotic, o să faci și sex cu cele de acolo. Cred că se întâmplă și astfel de cazuri, însă nu este vreo regulă, totul depinzând de tine.

Alți bărbați se pot duce la masaj erotic din pură curiozitate, datorită prietenilor din jurul lor care își împărtașesc experiențele.

Alții aleg această cale datorită faptului că au o relație serioasă, poate prea serioasă, peste care s-a instalat monotonia și unul dintre parteneri simte nevoia de o schimbare iar bărbatul consideră că masajul erotic este o metodă de a salva relația și a alunga monotonia care s-a așezat peste viața lor de cuplu.

Oricare ar fi motivele unui bărbat de a merge la astfel de saloane, masajul erotic este considerat benefic și pentru sănătatea organismul și mult mai interesant atunci când acesta se mută din dormitorul conjugal, la salon. Este o provocare mult mai mare!

Dacă în țara noastră încă există oameni care judecă și nu doresc să gândească mai deschis, în Thailanda, masajul erotic este atracţia turistică principală, din care se produc sume imense de bani. Şi-au creat un brand în jurul acestui mit şi majoritatea bărbaţilor care ajung pe pământ thailandez îşi satisfac curiozitatea de a intra în lumea celebrelor saloane erotice.

Nici în România situaţia nu stă altfel însă lucrurile nu sunt atât de oficiale: cu finalizare, fără finalizare, pe străduţe retrase sau în văzul lumii (dar sigur legal) au apărut servicii de masaj erotic mai rău ca ciupercile după ploaie întrucât este o afacere extrem de bănoasă.

Tu ce părere ai despre masajul erotic?