Lucruri pe care le inteleg doar iubitorii de cafea

4
1400
cafea

Iubitor de cafea, dependent, obsedat de cafea, cunoscator. Cei ce indragesc aceasta bautura au fost denumiti cu aceste apelative cel putin o data. Pentru astfel de persoane cafeaua nu mai este o bautura normala. Ziua se incepe cu o ceasca de cafea calda pentru a putea face fata provocarilor. La pranz se mai bea o ceasca pentru a mentine energia la cotele dorite. Unii beau chiar si seara pentru a putea continua proiectele incepute si luate acasa. Sunt insa cateva lucruri cu care pot relationa doar iubitorii de cafea. Cateva din acestea le enumeram in continuare.

Te trezesti in fiecare zi doar pentru a savura prima data aroma si gustul incredibil al cafelei de dimineata. Pana ajungi sa savurezi ceasca de cafea te simti somnoros, obosit si cu toane, insa cand minunata bautura iti delecteaza papilele gustative te revigorezi si esti gata de actiune.

O alta situatie este cea in care nu poti incepe programul de lucru fara a bea acea cafea de dimineata. Te energizeaza in prima faza, pentru ca la pranz sa te ajute sa reincarci cu energia necesara pentru a continua si restul zilei.

Daca esti un iubitor al cafelei, cu siguranta ai incercat foarte multe tipuri si stii foarte bine ce inseamna arta de a prepara o cafea perfecta. Cei ce nu consuma cafea poate ca nu inteleg, insa a face o cafea buna este intr-adevar o arta. Din astfel de motive chiar si prietenii te consulta in momentul in care vor sa bea o cafea buna.

Vesel. Trist. Furios. Entuziasmat. Dimineata. Seara. Exista o cafea pentru oricare din aceste ocazii si pentru multe altele. Un lucru pe care doar un iubitor de cafea il intelege este faptul ca o singura ceasca iti poate imbunatati starea de spirit.

Dupa cum spune un citat anonim celebru – Viata e prea scurta pentru o cafea proasta! Daca te-ai regasit in oricare din aceste situatii, inseamna cu siguranta ca esti un iubitor al cafelei, una din cele mai raspandite bauturi consumate la nivel mondial.