Let Me Entertain You Tour, un concert Robbie Williams care nu trebuie ratat!

10
2009
robbie williams

Robbie Williams a făcut un show de neuitat!

Ieri, 17 iulie, Robbie Williams a cântat pentru prima dată în România și a reușit să strângă între 60.000 – 70.000 de oameni în Piața Constituției. ( 60.000 este un număr prea mic pentru ce a fost acolo).

Ca la fiecare concert, există părți bune și mai puțin bune, dar cred că tot ce a fost, a fost aseară și toată organizarea proastă trebuie dată uitării pentru că Robbie a șters cu buretele tot ce s-a întâmplat.

Am plecat spre concert undeva pe la 17:30 pentru că, uitându-mă pe program, știam că Delia va deschide concertul Let Me Entertain You Tour, pe la 18:30. Știam că nu vom avea voie cu apă sau alte băuturi răcoritoare care să ne hidrateze pe o astfel de zi torită, așa că am băut pe drum cât de multă apă am putut pentru că la concert nu știam când mai apuc (bine am făcut 🙂 )

Aproape de intrare am fost întâmpinați de niște domnișoare care împărțeau biscuiți la peste 34 de grade, în loc de apă, însă să ne gândim că orice ar fi împărțit trebuiau lăsate la intrare. Accesul către Peluza Telekom de la Palatul Parlamentului s-a făcut ușor și destul de rapid. Am fost întâmpinați cu pernuțe și pelerine de ploaie în caz că se înrăutățește vremea.

După ce am văzut ce soare bătea peste cei de la Normal Circle, Golden Circle, pot spune că, noi, ce de la Peluza Telekom am avut chiar cele mai bune locuri, la umbră. Ba mai mult, ne-am luat și ceva de băut și am stat doar 10 minute la coadă.

peluza telekom palatul parlamentului

 

Delia a început să cânte la 18:30, însă o bună perioadă de timp am crezut că încă face repetiții. De ce? Mă așteptam ca Let Me Entertain You Tour să aibă un prezentator, chiar dacă fiecare știa pentru ce artist a venit acolo, iar Delia a interacționat foarte puțin cu publicul. În plus, au mai fost și ceva probleme tehnice.

După Delia, a urmat Lemar, care trebuie să recunosc că are o voce super bună, care a reușit să ne trezească, să ne facem repetițiile pentru nebunia ce urma la Robbie Williams.

lemar robbie williams

 

La 9 fix, a urcat pe scenă Robbie Williams pentru prima dată pe o scenă în România, iar ce s-a întâmplat aseară în cele două ore de super show, va rămâne istorie.

Concertul a fost deschis, bineînțeles cu piesa “Let me entertain you“.

robbie williams let me entertain you tour bucharest

 

Din punctul meu de vedere, cel mai emoționant moment al serii a fost când a ales să cânte piesa “Better Man” alături de tatăl lui.

A interacționat în permanență cu publicul și se vedea pe fața lui cât de fericit și totodată uimit este de toți cei care erau aseară alături de el știau fiecare piesă.

Seara s-a încheiat cu un bis prelungit, în care am ne-am bucurat de interpretarea live a pieselor “Angels”, “She’s the one” și “My Way”.

Pentru mai multe poze de la concert vă invit să îl citiți pe pandutzu, cel mai mare fan a lui Robbie din România!

P.S – n-am avut probleme cu semnalul la telefon sau cu internetul de la Telekom.