Lenjeria de pat asigura un somn odihnitor

6
628
lenjerii hotel
lenjerii hotel

Conform unor studii 70% din viata noastra ne-o petrecetm in pat, dormind sau lenevind, sub o usoara forma de relaxare, astfel incat organismul nostru sa fie pregatit pentru confruntarile vietii odata cu rasaritul soarelui. Un pas important pentru a avea un somn linistit il constituie alegerea unei lenjerii de pat, a pernei, a saltelei sau a patului pe care dormim. Aceste elemente trebuie sa fie alese in conformitate cu designul dormitorului, cerintele si nevoile fiecaruia dintre noi pentru un somn cat mai linistit si mai odihnitor. Fie ca suntem la noi acasa, la prieteni sau intr-un hotel, lenjeria de pat este elementul care ne poate conferi o calitate a somnului buna, pentru a face fata solicitarilor cotidiene.

Lenjeria de pat, fie ca este simpla, intr-o singura culoare, sau este intr-un joc de culori, fie ca este din bumbac, poliester, matase sau satin, ea trebuie sa ofere sentimentul de placut, de acasa, sa dea acea senzatie de somn placut si confortabil. De cele mai multe ori achizitionam o lenjerie dupa aspectul pret, nu pe calitate, lucru total gresit. Calitatea este primordiala cand vine vorba de somnul nostru, chiar daca dupa spalare, materialul devine mai fin la atingere.

Cand vine vorba de a-ti petrece noaptea departe de casa, de cele mai multe ori apelezi la un hotel, care sa iti satisfaca nevoile de hrana si de somn. Cand vine vorba de somn si de camera, personalul hotelului se asigura ca potentialii lor clienti vor avea un moment de liniste si relaxare, optand de cele mai multe ori pentru lenjerii de calitate, insotite de un mobilier simplu cu strictul necesar. Cele mai multe hoteluri isi achizitioneaza produsele de la un Magazin de Lenjerii special destinat nevoilor clientilor, menit sa asigure calitate, rezistenta in timp si design aparte.

Fie ca patronii hotelurilor merg pe o lenjerie de pat in nuante neutre, fie ca merg pe culori vii, cei mai multi aleg o cromatica intre mobilierul camerei si culoarea lenjeriei, astfel ca pentru un mobilier mai deschis aleg o lenjerie intr-o tonalitate mai puternica. Iar daca mobilierul este mai inchis la culoare, opteaza pentru lenjerii cu intensitate mai slaba, sau la imprimeuri florale ori pastelate.

Cu totii stim cat de important este somnul pentru refacerea organismului, iar atunci cand ne aflam intr-o camera de hotel trebuie sa avem acces la o atmosfera relaxanta, la o priveliste incantatoare, sa aiba cele mai bune dotari in raportul calitate-pret sau sa detina toate facilitatile necesare unei sederi placute.