Jocurile anului 2014

4
654

Cum mai avem cateva zile pana la sfarsitul lui 2014, a sosit timpul sa ne intoarcem un pic in timp si sa analizam cam care ar fi cele mai de top jocuri ale lui 2014.

Cred ca in momentul de fata nu exista persoana care are acces la internet si care sa nu fi avut cel putin un joc instalat pe laptop, telefon sau care sa se joace online, pe diverste site-uri sau chiar pe facebook.

Din punctul meu de vedere, jucatul excesiv creaza dependenta de care cu greu se scapa.

Topul celor mai jucate jocuri in 2014

1. Candy Crush Saga 

Candy Crush Saga a fost denumit  cel mai popular joc-aplicatie de pe planeta. Jocul a fost lansat in urma cu doi ani si de atunci a creat o adevarat frenezie printre utilizatorii de smartphone. De cand s-a lansat si pana in prezent cred ca este cel mai jucat joc atat pe laptop cat si de pe telefoane.

2. Candy Crush Soda Saga

Cu toate ca cei de la King l-au lansat in urma cu cateva luni, usor usor acesta a inceput sa ii calce pe urme. In mare parte este tot un Candy Crush, doar ca level-urile difera un pic. Daca va veti gandi ca nivelurile la acesta sunt mai usor de trecut, va inselati. Personal, am stat aproape o luna la ultimul level :))).

3. Farm Heroes 

Farm Heroes este un fel de Candy Crush dar in care bomboanele s-au transformat in picaturi de apa, legume. Jocul este realizat tot de cei de la King si care merg cam pe aceleasi reguli.

4. Farm Ville

Nu stiu cati dintre voi inca il mai joaca pe acest Farm Ville dar pe facebook am tot primit notificari de la acest joc, pana cand am dat block aplicatie. Recunosc ca si eu m-am jucat o perioada pana cand a devenit plictisitor.

Daca esti pasionat/a de jocurile online, te rugam sa ne recomanzi si tu unul.