In Curand !!

6
472

Si s-a mai dus o saptamana …
A fost o saptamana foarte importanta pentru mine in care am sustinut o serie de examene . Astazi , mi-am incheiat saptamana cu un examen la chimie . Subiectele nu au fost ele dificila insa am pierdut cateva sutimi din neatentie . Un motiv in plus sa ma zgarii pe ochi ! La sfarsitul weekendului imi voi afla si rezultatele . Inca niste zile de strans emotii . Sper .. ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor mele ..
In dupa amiaza asta mi-am mai permis sa trag asa usor mata de coada insa de maine , chiar daca e sambata , si weekendul imi bate la usa , trebuie sa ma reapuc de invatat caci pana pe 21 iulie nu mai e atat de mult . Atunci voi mai sustine un examen care va fi cel mai important . Sper ca dupa 21 iulie sa fiu o medicinista cu acte in regula .
In clipele astea ma simt destul de ciudat , caci de mai bine de o luna nu fac altceva decat sa invat  , pe langa scurtele escapade pe la mare , party-uri . Imi este muzica la maxim iar eu incerc sa fredonez piesele de pe la radio . In seara asta am renuntat sa fiu propriul meu dj si sa ii las pe ei sa isi faca treaba . Prea multe noutati nu am sa va dau .
De fapt da !
Pe 12 ajung in Bucuresti asa ca o sa ne vedem la ochi cu toata gasca >:D<
Pana la alte noutati , va las sa va bucurati de weekendul acesta minunat !