In asteptarea lui Mos Nicolae

13
979

Iata-ne ajunsi si in ultima luna a lui 2011.Mai e un pic si sarbatorile de iarna ne bat la usa.Am senzatia ca anul acesta nu vor mai fi la fel caci zapada ne va cam lipsi din peisaj. Sarbatori fara zapada nu prea sunt sarbatori.

Imi aduc si acum aminte cu cat entuziasm asteptam sa cada primii fulgi de nea caci imi faceam griji pentru sania lui Mos Craciun.Imi era teama ca el nu va ajunge la timp,pentru ca sania nu ii va merge cu viteza sau ca imi va rataci cadourile la un alt copil obraznic 🙁 . 
Hehehe !!! Ce dor imi e de vremurile cand chiar credeam ca Mos Craciun,Mos Nicolae exista !! Bine,chiar si acum la 20 de ani,pentru mine acestia inca mai exista si nimic din emotiile copilariei nu s-au schimbat.
De fiecare data in perioada asta imi aduc aminte de cata agitatie era la mine in casa. Era o intreaba nebunie cu pregatirile pe care le faceam in asteptarea lui Mos Nicolae.Mereu acesta imi dadea batai de cap caci vroia ca cizmele mele sa fie curate.Ce chin mai era pe mine avand in vedere ca tot anul tata imi facea cizmele !!Eram ferm convinsa ca daca il las pe tata si de data asta sa imi faca cizmele,Mos Nicolae o sa ma taie de pe lista !! 
N-am sa uit niciodata acea seara de ajun de Mos Nicolae cand am adormit pe fotoliul de pe hol pazind usa de la intrare cu tot cu gaura cheii :)). Povestea lui Mos Nick spusa de mama includea si partea in care Mos Nicolae intra la copii cuminti pe gaura cheii si le lasa cadourile in cizmele curate.Atat mi-a trebuit ca m-am asezat pe pozitii.
Amintirile din copilarie sunt cele mai frumoase !!
Si anul acesta il astept pe Mosu insa nu stiu cat o sa mai vina caci am fost copil obraznic si mi-am dislocat umarul si inca mai sunt cu bandajul dupa mine.
Ii promit ca maine seara o sa imi gaseasca cizmele curate !!! 
Sper draga Mos Nicolae sa iti faci timp si sa-mi citesti blogg-ul !!
🙂 
Astept cadourileeeeeee !!!