Google suspenda Map Maker

0
772
Peeing-Android
Peeing-Android

Google va suspenda serviciul care permite membrilor publici sa contribuie la hartile sale, in urma unui act de vandalism. Map Maker pemite utilizatorilor sai sa adauge diferite caracteristici pe hartile sale, prin adaugarea unor drumuri, rauri, spatii verzi sau afaceri locale.

Cu toate acestea, unele modificari nu sunt asa de bine-venite de Google. Un exemplu foarte bun este acela in care mascota sistemului de operare Android isi face nevoile pe logo-ul Apple. Google a declarat ca aceasta suspendare este una temporara, dar a recunoscut ca va fi nevoie de mai multe zile pentru a remedia aceasta situatie.

Luna trecuta, Google a fost nevoit sa isi ceara scuze pentru graffiti-ul Android, dar incepand de atunci, au mai aparut cateva modificari de acest gen pe aplicatia Map Maker. Acest serviciu s-a bazat pe increderea utilizatorilor sai, de a contribui la unele modificari, benefice, la acesta. De asemenea, Google recunoaste ca acest sistem gigant de cautare nu a fost suficient ppentru utilizatori.

Un membru al echipei Google, Pavirthra Kanakarajan, a explicat de ce decizia suspendarii acestui serviciu a fost publicata intr-un post scurt. Aceasta declara ca au fost confruntati cu atacuri, spam-and Google Maps in ultimile luni. In conseccinta, Google a suspendat interventia utilizatorilor din toata lumea. Aceasta declara ca cel mai recent incident a fost foarte nefericit- ”un utilizator puternic din comunitatea noastra a ales sa creeze o gluma proasta pe hartile oferite de noi”, a declarat aceasta.

In urma graffiti-ului Android, Google a hotarat ca toate editarile care se vor face, vor trece printr-un proces de revizuire manual, determinand in acest fel, acumularea unui volum foarte mare de informatii.

Avand in vedere situatia actuala a sistemului, acestia au ajuns la concluzia ca nu este corect ca angajatii sa isi petreaca timpul editand aceste informatii. De asemenea, Google crede ca este mai corect sa spuna ca nu au capacitatea de revizui modificarile, la ”viteza” la care sunt primite si ca ar dori sa ia o pauza.