Feminitate?!

10
664

Poate ca ar trebui sa sar in apararea sexului frumos din care fac si eu parte,insa n-am nici un motiv.

Pe zi ce trece vad tot mai putine femei care stiu ce inseamna sa “ a fi femeie” si cum sa iti pui feminitatea in lumina.

Asa cum ziceam si pe twitter :

Si stau si ma gandesc …

Oare sunt eu nebuna?

Oare sunt eu de moda veche sau intr-adevar ele sunt problema? Daca pe mine ma deranjeaza asta,oare barbatii lor,iubiti,amanti,soti,prieteni cum accepta ca EA,femeia visurilor lui,sa aiba mai mult testosteron decat estrogen ?

Pentru mine femeia nu mai este femeie. De ce sa o numesc asa?Doar pentru ca se imbraca in fustite,rochite si isi da o tona de blush,machiaj? Foarte putine mai sunt femei in adevarul sens al cuvantului,pline de feminitate,gingasie,caldura,respect,tandrete .

Marea majoritate a femeilor din ziua de astazi isi doresc sa aiba putere,cat mai multa putere,vor sa dicteze,sa ia taurul de coarne si lumea sa fie doar a lor. Multe din ele cred ca daca adopta un limbaj vulgar si o atitudine de nu ii ajungi cu nimic la nas au sange-n coaie ( scuzati exprimarea,dar e o realitate ) .

Cred ca toate ne dorim sa fim femei de cariera,independente,sa le demonstram barbatilor ca nu suntem mai inferioare lor,insa,sa nu uitam sa ne punem in valoare si ceea ce avem noi,strict al nostru . Feminitatea e fermecatoare si de ce nu,poti avea chiar profit de pe urma ei ( asta in cazul in care chiar esti o feminina si nu doar o feminina-prefacuta).

Mda,nu stiu ce parere aveti voi,dragilor si dragelor,insa eu cand vad o femeie injurand,care nu are grija de ea,care nu stie sa se simta bine in pielea ei si sa isi accepte statusul de femeie,cu bune si cu rele,parca toate astea imi lasa un gust amar. L