Am votat, au jurizat iar acum se cearta!

1
973

Cezar "The Voice"

Nu exista an in care, minunatii si talentatii nostri artisti romani, sa nu se certe in urma jurizarii Eurovisionului.
Anul acesta, Luminita Anghel i-a declarat razboi in direct lui Stefan Naftanaila deoarece si-a permis sa nu ii acorde nici un punct piesei “Unique”, in favoarea lui Cezar “The Voice” si care dupa calculele ei, ar fi motivul pentru care a ocupat doar pozitia a doua in clasamentul cel mare.
Le convine sau nu, Cezar Florin Ouatu va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa “It’s my life”, dupa ce a obtinut cele mai multe puncte in urma cumularii votului publicului si al juriului, in show-ul transmis aseara de Televiziunea romana.
Dupa parerea mea, Cezar este un om foarte bine pregatit din punct de vedere muzical, care stie foarte bine ce inseamna muzica, nu doar “unul” care s-a trezit peste noapte ca vrea sa se apuce de cantat si sa participe la Eurovision. Stilul pop-opera pe care il abordeaza e un pic greu de digerat in momentul de fata si nu stiu cum va fi primit la Malmo.
La Eurovisionul de anul acesta, favoritul meu a fost Andrei Leonte cu piesa “Paralyzed”, dar care anul viitor sunt convinsa ca va trece cu brio de toate jurizarile.

Cine ai fi vrut sa castige Eurovisionul?