eBook – alternativa cărților obișnuite

7
712

eBook, o nouă alternativă pentru cărțile obișnuite.

Dacă până acum tot ce îmi doream atunci când ajungeam seară târziu acasă era să mă întind în pat și să mă uit la un film sau la noile episoade din serialele preferate, în ultima vreme mi-am schimbat ritualul și m-am dat pe cărți.

După ce am terminat de citit cărțile recent achiziționate, am zis că ar fi cazul să mai aleg câteva. Zilele trecute am terminat de citit Divergent – Veronica Roth iar acum citesc volumul al doilea – Insurgent și cât de curând o să-l încep și pe Alleginat.

Cu toate că sunt adepta cărților la propriu, pe care să le pot ține în mână atunci când citesc pentru a simți mirosul acela .. de carte nouă, cele două volume, Divergent și Insurgent am ales să le cumpăr în variantă eBook și să le citesc direct de pe iPad.

Știu că nu este același lucru, însă am senzația că citesc mult mai repede o carte și nu simț că aș pierde din detaliile cărții.

După cele două volume s-au făcut deja și filme. Pe primul filmul, Divergent, l-am văzut l-a cinema și respectă firul cărții, iar Insurgent, abia a apărut în cinematografe și am zis că voi merge la film abia după ce termin volumul de citit.

 

Indiferent de ce formatul pe care îl alegeți pentru cărți, eu va invit să citiți cât mai multe cărți pentru că va ajute foarte mult în dezvoltarea unui vocabular cât mai bogat.

Care este cartea ta preferata?

Ce alte cărți îmi recomanzi să mai citesc?