"Drive" & "Loverboy"

6
667

Pentru ca ieri a fost duminica si am avut chef doar de lenevit, am urmarit doua filme: Drive” & “Loverboy. Nu pot sa le etichetez ca fiind doua filme de weekend insa sunt doua filme care trebuiesc neaparat vazute.

Daca simti ca ai nevoie de un pic de adrenalina si suspans ar fi cazul sa urmaresti “Drive“. O buna parte din actiune se petrece pe strazile insomniaticului Los Angeles si care il aduce in rol principal pe Ryan Gosling,cascador in timpul zilei si cel mai cautat sofer pentru a ajuta talharii sa iasa din incurcaturi pe timp de noapte.Desi pare a fi un tip destul de timid,scump la vorba si singuratic,pilotul nostru se indragosteste de Irene,vecina sa,mama si sotia lui Standard (Oscar Isaac),un  puscarias care tocmai se pregateste sa iasa din inchisoare.
In urma unui jaf care urma sa-i plateasca toata datoriile lui Standard,lucrurile merg Ryan realizeaza ca acum trebuie sa lupte pentru viata lui Irene si a copilului ei.

Loverboy” este un film romanesc in regia lui Catalin Mitulescu avandu-i in roluri principale pe Luca (George Pistereanu) si Veli(Ada Codeescu). Luca este un tanar de 20 de ani care datorita succesului mare la fete,le seduce si mai apoi le paseaza unei retele de prostitutie dar cand o intalneste pe Veli de care se si indragosteste,lucrurile par sa se schimbe.

Prima dragostea n-a fost niciodata mai periculoasa ! “
Acum va astept si pe voi sa-mi recomandati filme ! 😀