Draga Mos Craciun.Wishlist 2011

14
793
Draga Mos Craciun, 

A trecut si ziua de 6 decembrie cand il sarbatorim pe fratele tau Mos Nicolae.Acesta cu toate ca nu am fost cel mai cuminte copil mi-a adus si anul acesta multe cadouri specifice sarbatoarei.
Mai este un pic si vei sosi si tu la mine acasa si imi vei lasa ca in fiecare an sub brad cadourile pe care mi le doresc.Stiu ca (poate) de la an la an pretentiile mele sunt tot mai mari dar .. ma cunosti.
Sa stii ca tot ce iti cer sunt lucruri de care sunt convinsa ca poti sa mi le aduci si astfel o sa fiu un copil cu adevarat fericit.
Wishlist-ul meu pentru Craciunul acesta ar fi :
1. Cartea ” Eat,Pray,Love ” – Elizabeth Gilbert
De curand am vazut filmul care chiar daca e luuuuung chiar merita vazut.Mi-a placut la nebunie.Dupa ce voi citi cartea mi-am propus sa il mai revad .
2. iPad 2 black,16 gb,3G
In prezent butonez un iPad 1 insa m-am cam plictisit de el asa ca m-am gandit sa ii cer lui tata,pardon lui Mos Craciun,sa mi-l aduca si pe 2.
3. Pulover tricotat
Sunt innebunita dupa tot ce implica hand-made,tricotat,animatie.In ultima vreme nu prea am avut vreme sa ma plimb prin magazine,sa merg la cumparaturi asa ca sper ca Mosul sa aiba vreme si pentru mine.
4. Albumul ADELE-21
Chiar daca il am deja pirat,il vreau si pe cel original ca sa il adaug la colectia mea de CD-uri originale
5. Bilet la concertul de anul viitor a celor de la Red Hot Chilli Peppers.


Cu drag,
Miruna


Oare ii cer cam multe Mosului?! 😀