Draga 2019

0
71

Mai sunt doar cateva ore pana cand imi voi lua “La revedere” de la 2018 si nu as vrea sa plece fara a ii multumi pentru tot ceea ce mi-a putut oferi in cele 365 de zile.

2018 pentru mine a fost un an plin cu de toate, nici o zi nu a semanat cu cealalta, intr-un timp atat de scurt reusind sa trec  printr-un amalgam de sentimente. 🙂

Am ras cu gura pana la urechi, am simtit fluturi in stomac, am zis multumesc,  am plans cu sughituri, mi-a fost dor, am gresit, mi-am cerut iertare, mi-am asumat, am luat-o de la capat insa tot ceea ce mi s-a intamplat am luat-o ca pe o experienta de viata si pentru asta ITI MULTUMESC, draga 2018 !!!

Ultimele saptamani au fost niste saptamani destul de grele pentru mine insa alaturi de mine au fost oamenii dragi sufletului meu, pe unii ii cunosc de o viata, pe altii de doar cateva zile insa au devenit ai mei.

De la tine 2019, sa stii ca nu am pretentii mari. Imi doresc sa imi aduci increderea inapoi iar impreuna sa putem muta muntii din loc. Vreau liniste, sanatate, putere de munca atat pentru mine cat si pentru oamenilor dragi sufletului meu.

Inconjoara-ma cu prieteni, energie pozitiva, ganduri bune si ce crezi tu ca mai am nevoie. Sa stii ca te astept cu bratele deschise si sunt gata pentru provocarile pe care mi le-ai pregatit. Ai rabdare cu mine si ajuta-ma ca toate dorintele sa mi se indeplineasca.

Oamenii sufletului meu dar si celorlalti, va doresc sa aveti parte de un 2019 perfect, plin de realizari, impliniri, bucurii si provocari ! Va pup, Va imbratisez si Va multumesc! 

2019 va fi anul schimbarilor si al realizarilor, PROMIT!