Dony lansează piesă nouă, Alegria

5
1582
dony alegria

Dony lansează piesa verii, Alegria!

Dony revine cu o nouă melodie după o lungă perioadă petrecută în studio, unde a creat piese pentru artiști din România cât și străinatate. Alegria reprezintă invitația artistilui pentru startul celui mai cald sezon al anului, vara. Petrecerile cât și vacanțele la mare au acum ingredientul cheie pentru un rezultat inegalabil.

“Piesa a luat naștere într-o seară când mă aflam alături de Laurențiu Duță, Radu Bolfea de la Play and Win și The Kid în studio și ne gândeam să producem o piesă ideală pentru vara lui 2015. După ce am realizat producția muzicală, am ales să îl cooptăm pe Dany Mazo umând ca apoi acesta din urmă să ne propună să colaboram și cu Dagon Rojo, alt artist artist de succes din Columbia.

Prin cooptarea celor doi artisti columbieni, am dorit să oferim melodiei un feeling cat mai sud american și așa a luat naștere Alegria, melodia ce mixează genul european cu cel columbian.“ – ne-a declarat Dony.

Single-ul Alegria, melodie cu un puternic mesaj pozitiv a fost produs de Dony, Laurențiu Duță, Radu Bolfea de la Play and Win și The Kid și este lansat alături doi artisti din Columbia. Dagon Rojo este un artist de succes în țara sa și Danny Mazo. Elena Gheorghe, are si ea la randul ei o piesă împreună cu Dany Mazo,  Senor Loco produsă de Laurențiu Dută.

În perioada următoare, Dony urmează să filmeze și un videoclip al melodiei iar acesta va purta semnătura regizorului Lazăr Cercel, un colaborator  foarte apreciat de artist.

Dony a intrat in liga artiștilor de top în anul 2008, cu piesa “Sexy Thing”,  produsă alaturi de David Deejay, aceasta a reprezentat melodia cu cel mai mare impact în piața muzicală din țara noastră. “Sexy Thing” a câștigat premiul pentru „Cea mai bună piesă dance” în cadrul Romanian Music Awards 2008.  Noul gen creat de Dony și de David Deejay, “Popcorn”, a devenit cel mai utilizat stil muzical din România timp de 4 ani de zile.

După melodia “Sexy Thing”, Dony și David Deejay au mai lansat piesele “So Bizzare” și “Tempation” melodii ce au continuat linia de succes a primelor hituri și chiar au reusit să devină de asemenea hituri internaționale.

Dony alege ca după colaborarea cu David Deejay să pornească o carieră solo și lansează single-ul “Hot Girls” în colaborare cu Elena Gheorge, altă piesă ce a înregistrat poziții foarte bune în topurile naționale cât și internaționale.