Demisionez in functia de cetatean roman

7
538
Sa va mai aduc si eu aminte de vestile foarte bune pe care ni le-a dat Presedintele nostru drag? Ma tem ca nu ati mai dori sa va reamintiti  – 25% salarii si -15% somaje . Cum am mai spus , pentru ei aceste procente nu reprezinta foarte mare lucru caci la zecile de milioane pe care parlamentarii nostri ii detin  chiar nu se simte .
Cand o zbura porcu o sa auzim declarand ca de la data X salariile si ajutoarele de somaj vor creste cu + 30 % . 
Daca ei asa cred ca vom iesi din crize prin micsorarea salariilor si marirea preturilor nu-i contrazic insa nu mi se pare deloc logic si mai ales corect . De ce sa mai micsorezi un salariu sau un ajutor de somaj cand si asa e mic caci pana acum am trecut prin vremuri de criza si nu are statul bani sa dea in schimb stiu sa ia .
Usor , usor cu totii vom ajunge sa plecam din tara in cautarea unui loc mai bun  .
Si cum statea eu si imi citeam lista de Blog Roll am dat peste articolul  lor  .  Din vorba in vorba am ajuns la concluzia ca trebuie sa incepem sa dam cu search`ul pe hartile geografice si sa aruncam cu arcu ca sa ne facem simtita prezenta  .Locul inca nu l-am gasit insa in schimb am gasit numele de tara Cati ca voi “ .
Si cum noi trebuie sa avem  grija de noua noastra tara caci pe Romania am lasat-o pe mana parlamentarilor , pitipoancelor , cocalarilor si rromilor , trebuie sa o indeletnicim cu ceva . Asa ca eu , medic in devenire , m-am bagat la capitolul sanatate caci altceva mai bun nu stiu sa fac pentru tara . Mie nu-mi ramane decat sa pun sistemu medical pe picioare si sa incerc sa-mi salvez pacientii .  Altii se vor ocupa de productia bunului simt care va fi exportat din Romania , vom spera ca aici vom aveam mai mult noroc si vom castiga si la loto , granita va fi pazita cu mare atentie ca nici un politician sa nu ne viziteze .  O gasca de nebuni, cu baieti sportivi, vom avea si fotbalisti , altii vor da cu subsemnatul in diferite campanii , din plictiseala ne vom apuca si de numarat fluturi si mai urmeaza …
Ahh , era sa uit ce era mai important manele vor fi INTERZISE iar muzica oficiala va fi ROCK`UL \m/
Viitoare tara serioasa , in razboi cu Romania ,maine vom prezenta si un regulament de ordine interioara  , strategii politice , functii etc .
Cine ni se mai alatura? : ))

P.S : revin cu updateuri pe masura ce apar modificari
sursa foto