Cum sa nu ratezi imaginea de mireasa impecabila – buchetul este de mare efect

0
512
Buchetul Miresei aspect important

Am participat la numeroase evenimente de genul nuntilor. Nu se compara unul cu altul mai ales pentru ca gusturile sunt diverse si pentru ca fiecare mireasa e spectaculoasa in felul sau. Doar ca din pacate stralucirea aia de o vezi si in filme se cam abureste cand anumite detalii sunt de prost gust.

Nu am trecut prin asta, dar sper ca la randul meu sa stiu sa tin seama de aranjamente florare, de mirele care nu se imbraca in alb de parca ar fi mireasa doi si multe altele. Deja nuntile au devenit o parada pe care o suportam cu greu. Sa o luam cu inceputul.

  1. Mireasa are un buchet de flori. Nu e musai, dar daca se tine cont de traditie trebuie sa existe si el. Alege cu grija acest element pentru ca te defineste. Si florile obosite pariu ca nu sunt de nasul tau. Nu te lasa pacalita de un pret mai mic cand vei alege sau de idei preconcepute. Poate ca lalele nu sunt rezistente la caldura insa se pot trata pentru a rezista mai mult. Totul sta in maximul de interes pe care sa il ai cand vine vorba de asta.
  2. Alte aranjamente de flori se gaseste si in buchetul de nasa, la lumanarile de cununie, pe mese, petale de flori aruncate pe drumul mirilor etc. Daca e sa fii romantic iti faci nunta numai din flori. Nimic gresit, dar alege ceva in ton cu evenimentul. Florile te reprezinta asa ca alege cele care sunt simbol pentru nunta, pentru sezon etc.
  3. Alege o tinuta decenta. Sau cel putin adapteaza totul. Pentru ca nu este tocmai ok sa mergi in biserica la cununie cu un decolteu exagerat. Nu te cocota pe picioroange daca nu stii sa mergi pe tocuri; ba este chiar penibil sa te chinui cu ele.

O alta chestie pe care o vad frecvent la mirese este legata de asortarea impecabila cu ghilimele de rigoare a partenerului. Concardele pentru el si cine o fi insotitorii si insotitoarele cuplului nu trebuie sa atarne sa vada lumea ca tu ai bani de flori mari. Ori tinuta, sa nu mai spunem ca albul la barbat si mai ales ca mire este foarte delicat. Cu alte cuvinte nu se alege oricum asa ca o imitatie obosita de costum fancy alb te lasa rece.

Imaginea unei nunti este egal cu efortul depus in organizare. Singura scuza a unora este celebra vorba ca “gusturile nu se discuta”.