Cheia succesului: PREVENȚIA!

4
1146

Treaba aceasta cu prevenția unei boli se aplică în mai toate ramurile medicinei, inclusiv la mine, în medicina veterinară, unde dacă proprietarul nu se interesează de patrupedul lui și îl aduce la veterinar decât atunci când semnele de boală încep să apară, prevenția este egală cu zero.

Astăzi nu o să povestim despre medicina veterinară, ci despre experiența mea cu dantura unde am observat că dacă ești destul de atent cu tot ce înseamnă prevenției o să ai succes și nu o să ajungi la minunatul implant dentar.

Din punctul meu de vedere, în ziua de astăzi foarte puțini oameni pun accent pe dantura lor. Cum îmi dau seama de asta? Câți dintre noi nu au pășit într-un cabinet stomatologic doar atunci când li s-a umflat vreo măsea sau un alt doctor pe baza unor radiografii dentare făcute inițial le-a recomandat o coroană zirconiu iar aceștia s-au speriat atât de tare încât au început să caute în stânga și în dreapta un dentist bun pentru a cere o a doua părere?!

Foarte mulți ……

Și nu ar fi mai bine dacă ne-am spăla așa cum trebuie pe dinți, dimineața și seară, să folosim ața dentară dacă este cazul, să ne schimbăm periuțele în fiecare lună, să încercăm pe cât posibil să nu bem chestii care să ne afecteze culoarea dinților, smalțul etc. Bine ar fi dacă toți am reuși să ne ducem la controale regulate prevenind astfel eventualele carii, plombe și mai grav …implantul dentar.

implant-dentar-zirconiu-min

Și dacă totuși ajungem la implant dentar să ținem cont că:

  • Intervenția chirurgicală NU este deloc dureroasă! Totul se face sub anestezie!

  • NU vine cu efecte secundare

  • NU costă chiar atât de mult

  • tratamentul postoperator NU durează o veșnicie

  • Stomatologul poate recomanda implantul atât unui copil, cât și unui adult. NU vârsta pacientului este cea mai importantă ci ceea ce se vede pe radiografiile dentare 🙂

Fie că aveți nevoie urgent de sfatul unui doctor stomatolog bun, fie că vreți să vă faceți doar un control de rutină, vă invit să apelați cu încredere la domnu doctor Aristide Dan pe care îl găsiți la cabinetul său din Bulevardul Alexandru Obregia nr 3.

Haideți să mergem la stomatolog nu doar atunci când durerile încep să apară! 🙂