Ce faci cand esti singur

4
671
timp liber
timp liber

Tu ce faci cand esti singur? Mai grav este sa te simti de asa natura chiar daca aparent este inconjurat de oameni. Dar nu, asa in singuratatea si in plictisul tau din cand in cand ce preferi sa faci? Nu suport sa aud spunandu-se ca “ma plictisesc de mor, hai la o cafea”. Nu ca as avea ceva cu socializarea insa sa fim seriosi acum unii nu au timp nici sa se gandeasca la un alt plan pentru o noua zi si pare destul de iritant sa auda de la altii despre plictiseala lor.

Cand te simti singur ai putea foarte bine sa te relaxezi. Pun pariu ca nici nu mai stii ce inseamna asta si a trecut ceva vreme de cand nu ai mai avut acel timp din lume numai pentru tine. Spunem cu falsitate ca ne odihnim. In realitate ne trezim deja cu gandul la urmatoarele zile cand avem munca din nou si planuri de dus la capat.

Deci, ce faci cand esti  singur? Ar cam trebui sa ne luam ceva ragaz, timp in care sa ne gandim efectiv la ceea ce suntem si ceea ce facem. Ar trebui sa te gandesti la oamenii care te inconjoara si efectiv la tine. Nu ai avut candva acea senzatia ca daca ai fi gandit mai mult si mai bine o secventa din viata ta poate ca nu ieseau lucrurile incurcate?

De iesit? Nu prea. Romanii la astfel de lucruri spun ca esti chiar un singuratic. Te judeca si te vad ca si cand ai fi un ciudat. Adica cum sa iesi la cafea sau la film singur? Asta e prea de tot.

Hai sa vin cu o alta idee. Ca tot suntem intr-un context mai putin placut si favorabil cand a citi e lucru mare ce ar fi sa te apuci de citit? Nu pe facebook, postari de 3 randuri cu statusuri furate ci o carte!