Cate personalitati are omul

6
930

Pe cat de multi oameni cunosti intr-o viata pe atat de multe caractere vei descoperi. Suntem insa alte persoane in functie de cei cu care colaboram sau vorbim? Este o celebra vorba care spune ca suntem cu totul diferiti in functie de cei pe care ii cunoastem si cu care interactionam.

Regula se aplica poate si in functie de alte aspecte. La locul de munca nu poti fi libertin in exprimare sau cel putin nu intr-o oarecare masura. Adaptezi stilul de viata si de a vorbi pentru un mediu mai sobru, mai office. La o iesire in oras nu te vei sfii sa spui ce gandesti pentru ca te afli intre prieteni; vei fi tu poate mai mult ca niciodata. Nu face asta sa fim superficiali fiecare in parte?

Am cunoscut la viata mea o persoana care lucra la videochat . Nu presupune ca era o ea pentru ca exista si pentru varianta masculina, femininul si nu numai fiind partea care admira totul. Pastrand totul sub anonimat 100%, persoana cu pricina s-a dovedit a fi mai mult decat un sprijin de incredere. Pentru ca punem prea usor etichete si gandim automat ca doar unele persoane ar trebuie sa ne fie in preajma. Cine se aseamana se aduna nu-i asa?

Apreciez in primul rand sinceritatea si modul onest cu care o persoana stie sa fie cine isi doreste. Sa lucrezi la videochat de ce este atat de alarmant? De ce sa credem ca asta inseamna sa ai de-a face cu persoane de o clasa sociala de jos? De fapt la cat de mult s-a extins domeniul ce tine de videochat nu este de mirare ca modelele lor au o situatie financiara cu mult mai mare decat ar crede unii sau altii.

Deci cate fete are omul? Nu cred ca se schimba, nu cred ca este un altul de fiecare data ci doar se adapteaza unui mediu. Si daca nu face asta inseamna ca nu este potrivit pentru un job sau pentru a se imprieteni cu o anumita categorie de persoane. Asa ca nu trebuie sa ai asteptari de la unii sau de la altii ci sa astepti corectitudinea lor ca o forma de adaptare; daca intarzie inseamna ca ai de-a face cu un frustrat ce nu se muleaza dupa caz si vreme.