Cât de importantă este sonorizarea la o nuntă?

0
467
dj for party

Sonorizarea perfectă, nunta perfectă!

Cei de la eBloguri și Dj for Party s-au gândit să  îmi pună un pic mintea la lucru, cu toate că mai am câteva zile și voi intra în vacanță, și au ajuns la concluzia că sunt în măsură să-mi exprim punctul de vedere cu privire la cât de importantă este sonorizarea atunci când îți faci nunta sau când mergi la o nuntă/botez.

Pentru că nu m-am măritat încă și nici nu am vreun copil, o să vă spun părerea mea strictă din statutul de invitat.

Dacă pentru o mireasă este foarte importantă rochia și buchetul de mireasă în una dintre cele mai importante zile din viața ei, pentru noi, nuntașii, este foarte importantă atmosfera de la nuntă. Ce poate fi mai frumos la un astfel de eveniment decât dacă îți vezi toți invitații pe ringul de dans, râzând, dansând, simțindu-se excelent.

Toate aceste lucruri nu se pot realiza dacă muzica nu este de calitate iar sonorizarea nu este perfectă. Indiferent că mirii aleg să aducă un band sau un DJ care să pună o gamă foarte largă de melodii, important este ca totul să fie perfect și invitații să danseze și să se simtă bine, să nu uite prea repede de nunta ta.

Dacă  aveți de gând să faceți pasul cel mai mare din viața voastră, eu vi-i recomand pe cei de la Dj for Party care vă oferă de la muzică de calitate, DJ, MC, sunetiști, fotografi, la aranjamente florale perfecte, într-un cuvânt o atmosferă de neuitat.

Dj For Party sunt o echipă de tineri frumoși și talentați, pasionați de sonorizări, echipamente de sunet, mixaje și mix-uri, muzică bună și artiști de calitate (Trupa Etajul 4,Anda Dimitriu & Night Lights, Adrian Nour si Trio Zamfirescu, Letitia Moisescu, Dalma Band si Pancirel Taraf sau orice alt artist pe care vi-l doriți la nunta voastră).

Dacă v-am convins că vă puteți lăsa organizarea evenimentului pe mâinile lor, îi puteți contacta pe site sau direct pe pagina lor de Facebook.