Casătoriile între homosexuali, acceptate în America!

1
653

Căsătoria între homosexuali a fost legalizată în Statele Unite ale Americii.

Ieri, cei de la Curtea Supremă din America au anunțat legale căsătoriile între homosexualii din toate Statele Americii.

Chiar dacă nu mi-am schimbat poza de profil  în semn că sunt de acord cu noua decizie în avantajul homosexualilor, asta nu înseamnă că nu sunt de acord cu căsătoriile între homosexuali.

Din punctul meu de vedere, consider că o decizie luată corect, în favoarea prieteniilor “deosebiți” cum îmi place mie să-i numesc. Am și eu un foarte bun prieten gay iar când am citit această știri pe internet m-am gândit la el și pot spune că mă bucur.

Sper și îmi doresc ca tot mai mulți oameni să devină cât mai open mind  și să nu-i mai judece așa de rău. Poate că la început unora le va fi greu cu această obișnuiță dar asta de unde foarte mulți se abțin să își exprime sentimentele unul față de celălalt în public.

Cred că orice fată și-a dorit să aibă un prieten foarte bun gay cu care să vorbească despre orice.

Revenind la Celebrade Pride, căci așa a fost botezată noua aplicație a lui Mark Zuckerberg, ea a fost primită foarte bine de toți utilizatorii de Facebook, numai din lista mea de prieteni, mai bine de jumătate și-au schimbat poza de profil în culorile curcubelui, simbolul comunității gay-ilor.

De acord cu această decizia au fost și Tom Cook, Mark Zuckerbeg și președintele Obama.

Dacă ești și tu de acord cu căsătoriile între homosexuali trebuie să intri pe www.facebook.com/celebradepride iar peste poza de va apărea un curcubeu, simbolul homosexualității.