Cadouri handmade pentru Craciun

4
1160

Niciun accesoriu nu exprimă mai bine frumusețea și eleganță unei femei, precum o bijuterie bine aleasă. Concepute cu foarte multă grijă și migală, bijuteriile handmade sunt adevărate opere de artă, perfecte pentru femeile care își doresc piese deosebite, cu modele aparte, ce impresionează prin originalitate.

într-o lume în care artă este sacrificată în favoarea comercialului, nu este de mirare că multe dintre noi caută piese unicat, autentice, care să se potrivească perfect personalității și stilului fiecăreia.

Și dacă tot Crăciunul ne bate la ușă, alege bijuterii handmade și fii în pas cu moda! Cadoul tău cu siguranță va fi cel mai apreciat.

Bijuteriile elegante, cu perle, sau cele cu accente opulente vor completă întotdeauna perfect o ținută elaborată, care va căpăta astfel mai multă personalitate. în cazul în care porți o rochie sofisticată, de gală, ce poate fi mai potrivit decât o brățara sau un colier cu perle, care să îți asigure o apariție de neuitat? în schimb, dacă ești adepta ținutelor îndrăznețe, cu accente moderne, optează cu încredere pentru bijuterii tinerești, precum o pereche de cercei, o brățara sau un colier statement.

Dacă îți plac bijuteriile colorate și tinerești, care pot înveseli orice ținută, trebuie să investești neapărat într-o brățara sau într-un colier cu pietre prețioase. Realizate din sfoară cerată și pietre precum ametist, agațe, turcoaz sau cuarț, aceste bijuterii reprezintă alegerea ideală pentru acelea dintre noi care iubesc piesele fermecătoare, care ne pun în evidența feminitatea și gingășia și ne conferă un plus de eleganță și sofisticare.

Specifice unui stil boem, de inspirație hippie, bijuteriile handmade cu ață, mărgele și diferite talismane pot fi asortate cu ușurință la foarte multe oufit-uri, casual sau elegante. Poartă-le alături de ceas sau pe cont propriu și bucură-te de un look original, indiferent de momentul zilei.

Recent, am vizitat site-ul celor de la Cadourisiperle.ro unde am descoperit cele mai frumoase bijuterii handmade care m-au cucerit instant.

Pentru că mamă este o mare iubitoare de perle, m-am gândit să îi cumpăr de Crăciun un Set Clasic de Perle Naturale de Cultură Negre deoarece sunt atât elegante dar și ușor de asortat.

Setul este realizat dintr-un colier de perle naturale negre, rotunde, o brățara și o pereche de cercei cu șurub sau tortițe de argint. Lungimea colierului este de 45 cm, iar lungimea brățării este de 19 cm. închizătorile sunt din argint și sunt prevăzute cu lanț de prelungire pentru a putea fi reglat după dorință.

știu că v-am făcut curioși tocmai din această cauza o să vi le și arăt.
set-round-black

Dacă aveți în plan să va măritați anul viitor și doriți să fiți o miresică unică, puteți să apelați cu încredere la ei. Am văzut că au pe site o categorie specială pentru mirese și care conține de la coliere simple sau duble până la inele și alte accesorii pentru cea mai frumoasă zi din viață voastră.