Body of Proof

8
564

In ultima vreme desi nu am dispus de foarte mult timp liber am incercat totusi sa-mi fac si am ajuns la concluzia ca daca inainte de culcare vad un episod dintr-un serial,film dorm mult mai bine.
Din categoria serialelor nu urmaresc foarte multe,gen: Lie to me, How I met your mother,Friends,Supernatural,Grey’Anatomy dar cu nici unul nu sunt la zi pentru ca imi este cam imposibil sa vad toata ziua numai seriale.Preferatele mele sunt Fringe si Body of Proof.Cu primul dintre ele sunt aproape la zi iar cu Body of proof sunt la zi.

De fapt despre Body of proof vroiam eu sa va zic cateva cuvine si sa vi-l recomand .Acesta este un serial nou aparut care este la sezonul 1,episodul 7.
Atunci cand cariera unui super medic neurochirurg se incheie brusc datorita unui accident de masina si in urma caruia are inca mainile amortite si astfel nu mai poate profesa in domeniul acesta,ea alege sa isi foloseasca cunostiintele medicale si sa ajute la rezolvarea unor crime.Asadar dintr-un neurochirurg devine un investigator medical in Philadelphia.In clipa de fata ea si-a pierdut o cariera de succes si familia , incearcand sa isi construiasca alta cu “ajutorul” mortilor.Pe langa asta,face orice ca sa se apropie din nou de fiica sa a carei custodie a pierdut-o deoarece o mama medic chirurg care lucreaza 18 ore pe zi nu poate fi considera mama cu calitati depline ci poate doar o mama absenta.
Si totusi de ce vi-l recomand?
Intr-unul din episoade , s-a constat moartea a doi tineri ( un el si o ea )  in care initial politia a crezut ca este vorba de o crima-sinucidere. El ar fi omorat-o pe ea si apoi s-ar fi sinucis . Nici pe departe ..
Dr Hunt a descoperit ca El era impuscat cu doua gloante in cap fapt care a dat peste cap teoriile politistilor care afirmau ca el s-ar fi sinucis.
In final a reiesit ca vinovatul pentru dubla crima a fost chiar tatal fetei.
Cum?
In clipa in care acesta a fost anunt ca fata lor a fost gasita moarta,tatal, a trebuit sa semneze un formular prin care era de acord sa  mai lase cadavrul fiicei sale la politie pentru anchete.Pe acest formular au cazut foarte multe lacrimi,acesta fiind foarte afectat de moartea copilasului lui.Dupa alte investigatii s-a ajuns la concluzia ca ea trebuia sa aibe ochii deschisi atunci cand a fost gasita de politie asa ca Dr Hunt a luat o proba de machiaj de pe ploapele ei pentru a gasi ADN-ul celui care i-a inchis ochii . Se pare ca in final ADN-ul lacrimilor cu ADN-ul de pe pleoapele ei au coincis si asa s-a ajuns la concluzia ca tatal este vinovatul.
Pe mine ma fascineaza astfel de seriale..
Asa ca,daca aveti timp si chef puteti sa va uitati la el.E super interesant mai ales pentru cei pasionati de domeniul asta.

Tweet