Beneficii in a avea un frate mai mare

3
1124
frate mare

Se spune adeseori ca a avea un frate sau o sora mai mare este cel mai minunat dar de pe pamant si eu pot sa mentionez exact acest lucru, lus faptul ca iti este mult mai simplu in viata daca ai pe cineva mai mare care sa te ajute si sa te indrume pe drumul pe care o iei. Fratele mai mare este cel care este mereu acolo sa te sprijine si sa te ajute la nevoie. Te sfatuieste, vorbeste cu tine si te face sa inveti din greselile lui ca sa nu le mai repeti si tu.

A avea un frate mai mare inseamna a avea pe cineva care sa fie cu grija de tine si sa te protejeze atunci cand este nevoie. Cateodata a fi un frate mai mare inseamna chiar a fi ceva mai mult si mai bun decat a fi un supererou. Pentru cele mai multe fetite si baieti, a avea un frate mai mare inseamna o viata de tortura, dureri de gat, de cap, certuri si batai si asa mai departe.

Insa, nu trebuie sa uitam ca de asemenea acest frate mare iti va impuia capul cu o gramada de minciuni despre faptul ca nu esti din acea familie si ca te-a adus barza sau ca te-au gasit ai tai la gunoi. Va bateti ca Tom si Jery din desene si ca si acestia, sunteti mereu gata sa va urmariti unul pe celalalt. Insa, daca stam mai bine si ne gandim, a avea un frate mai mare nu inseamna doar chin si bataie de cap.

Ai mereu pe cineva acasa sau la scoala cu care a iti petreci timpul daca nu ai colegi cu care sa te intelegi sau daca parintii nu sunt acasa, dar de asemenea ai si cu cine sa coci conspiratii si sa iti enervezi profesorii in fel si chip iar de teme nici nu se mai pune problema.