Astazi piese de muzeu !

7
482

Se pare ca pasiunea aceasta a mea de a călători se moștenește în toată familia  .
De curând , o venit o mătușă de prin țările calde . O fost cuconița asta a mea , pe banii lu unchimiu , în excursie vreo 2 săptămâni prin Germania , Cehia și alte țărișoare de nu le mai știe ea numele și ordinea, da păi eu . Mno, de asta vă avem pe voi bărbații , să ne iubiți , respectați și satisface toate mofturile .
Astăzi , s-a trezit domna mea , că vrea să vină să mă viziteze că tot sunt eu pe picior de plecare și să-mi aducă cadourile ce mi le-o târguit de pe acolo că doar nu era să vină cu mâinile în buzunare la alintătura de nepoată-sa. Pe lângă astea a mai venit ”incărcată” cu vreo 5 stickere să-mi arate domnle pe unde și-o plimbat ea fundu .
Și-am început sa ”clickuiesc” pozele . Una , două , trei .. La primele 10 , care erau de prin autocar făcute eram ceva de genu ” – Ehhhh , dacă tu zici că-s faine , or fi , mie nu-mi plac ! ” . După ce am trecut de cele 10, am început să ma zgârii pe ochi . Mai, mai să mă lipesc de laptop .  Și evident că nu îi tăcea femeii gura  și tot povestea și tot povestea și ii mai zicea si lu mamă-mea ” Să-i dai bani fetei sa meargă acolo și acolo și pe acolo ! ” . Pfoaaaaaaaaai !! Vă imaginați ce era în mintea mea ?!  Toate ca toate , dar când o ajuns să-mi povestească și să-mi arate poze de la Auschwitz , la Lagărul de exterminare , am zis că nu-i adevărat . Am pus mâna pe telefon și i-am dat mândrului meu un telefon ,arătat câteva poze de am zis că mergem și noi acolo . Mna , acum vrea nu vrea tre să mă ducă  !
De multă vreme vroiam sa vizitez Lagărul , am mai avut prieteni care au mai fost pe acolo , dar poze si putere de convingere mai mare ca mătuși-mea no avut nimeni . Curând , cred că o să ne luăm și noi zborul prin părțilea alea .
Și ca să vă îmbolnăviți și voi nu doar eu am să pun câteva poze

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent4 zile
Articolul următorInterviu cu mine