Alege halatul de baie cu grija

3
954
halat de baie
halat de baie

Halatul de baie este un must have al acestui an, astfel ca atunci and vine vorba de igiena personala cel mai mare accent cade pe alegerea corecta a halatului de baie, incat acesta trebuie sa acopere corpul si sa fie destul de catifelat pentru a simti relaxarea dupa o baie placuta.

Alege halatul de baie pe baza unor criterii

Fie ca ne alegem halatul de baie pentru noi sau familia noastra, fie ca dorim sa facem cuiva un cadou, intotdeauna trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte, deoarece unele dintre ele sunt chiar importante. Alegerea unui halat de baie incepe cu alegerea materialului, astfel, in prima faza trebuie sa ne asiguram ca materialul este unul de calitate, 100 % din bumbac, poate chiar un bumbac turcesc, care sa nu ne supuna pielea unor iritatii.

Testarea produsului este un alt element de care tinem cont atunci cand alegem sa pasim intr-un magazin cu articole de igiena personala, de la lenjeria de pat si pana la halatul de baie. Bineinteles ca nu o sa ne dezbracam in magazin pentru a testa calitatea halatului de baie pentru o senzatie placuta, dar verificam textura acestuia, ne uitam ca firele sa nu fie aspre si sa nu zgarie pielea. Trecem apoi la culoare, care trebuie sa fie o culoare care sa ne reprezinte sau sa fie o culoare in care sa ne regasim linistea. Culorile halatelor de baie sunt variate, precum si modelele pentru cei mici, incat gasim colori de la alb, crem, roz, argintiu si pana la verde, albastru sau maro.

Eticheta produsului este esentiala cand alegem un halat de baie, deoarece trebuie sa contina acele elemente cu privire la dimensiunea acestuia, temperatura de spalare, rezistenta, textura si modalitatea de ingrijire a acestuia. O alta caracteristica este rezistenta in timp a unui halat de baie. De aceea trebuie sa optezi pentru cea mai buna calitate, care sa iti ofere siguranta folosirii acestuia in urmatorii 2-3 ani, si chiar daca pretul unui halat de baie este mai piperat, asigura-te ca va rezista timpului.